Obavijesti

News

Komentari 45

Curica (10) u Meksiku rodila sina, policija istražuje slučaj

Curica (10) u Meksiku rodila sina, policija istražuje slučaj
1

Djevojčica je 22. listopada došla u bolnicu zbog komplikacija koje je imala tijekom trudnoće. Rodila je sina carskim rezom. Dječak je težio tek kilogram i pol te se još oporavlja u bolnici u inkubatoru. Vlasti sumnjaju na silovanje...

VIDEO

Curica iz Meksika rodila je sina u dobi od samo 10 godina, izvijestili su lokalni mediji. Djevojčica je došla u bolnicu u Pueblu 22. listopada, a imala je komplikacije u trudnoći zbog kojih joj je život bio u opasnosti. Rodila je carskim rezom u 31. tjednu trudnoće. 

Njen sin je nakon rođenja imao 1,5 kilograma te je još u inkubatoru na intenzivnoj njezi, javlja Daily Mail. Mlada majka ga svakog dana posjećuje kako bi ga dojila. Dječak se dobro oporavlja.

Državne vlasti istražuju slučaj djevojčice, jer se sumnja kako je ostala trudna nakon što su je silovali. Ravnatelj bolnice u kojoj je curica rodila sina, Rogelio Gonzales, izvijestio je kako je kontaktirao sve nadležne, uključujući i državno odvjetništvo. 

Meksički zakoni inače ne dozvoljavaju mladim majkama abortus ukoliko ne dokažu kako su seksualno napastovane. Ipak, slučaj curice od 10 godina nije prvi takav slučaj u Meksiku. Prošle godine je djevojčica (11) rodila sina dva tjedna prije termina, nakon što ju je očuh silovao godinu dana. Slučaj su odmah prijavili.

Najmlađa majka na svijetu rodila je sa samo pet godina

Lina Medina rođena 27. rujna 1933. godine u Peruu i najmlađa je majka u medicinskoj povijesti. Rodila je dok je imala pet godina, sedam mjeseci i 17 dana. 

Nakon što su njeni roditelji primijetili kako joj "nenormalno" raste trbuh dovezli su je u bolnicu. Liječnici su prvo mislili kako curica ima tumor, ali su otkrili da je dijete u sedmom mjesecu trudnoće. Doktor Gerardo Lozada odveo ju je u Limu u bolnicu kako bi ostali specijalisti potvrdili da je djevojčica trudna.

Lina je rodila sina 14. svibnja 1939. godine carskim rezom. Nazvala ga je Gerardo prema doktoru koji je vodio njen slučaj. Mali Gerardo imao je 2,7 kilograma. Do svoje desete godine vjerovao je kako mu je Lina sestra, no kasnije je saznao da mu je ona prava majka. Imao je normalan život i djetinjstvo, a preminuo je 1979. godine.

Medina nikada nije otkrila tko je otac njenog sina. Iako su njenog oca uhitili zbog sumnje u silovanje i incest, kasnije su ga pustili zbog manjka dokaza. Žena trenutačno živi u Limi, glavnom gradu Perua.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu