Obavijesti

News

Komentari 132

Curica (2) umrla od vrućine u autu, otac urlao: 'Ubio sam ju!'

Slovačka: Otac (57) je trebao dijete ostaviti u vrtiću dok je išao na posao. Zaboravio je. Curica je satima bila u užarenom autu. Pomoć je došla prekasno

VIDEO

Dan nakon što smo pisali u tragediji u Švicarskoj gdje je djevojčica (5) umrla od vrućine u automobilu, mediji javljaju o sličnoj tragediji u Slovačkoj. Jozef (57) zaboravio je svoju kćerkicu Kristinku (2) u automobilu. Otac je na putu prema poslu u srijedu zaboravio curicu odvesti u vrtić. Tek se poslijepodne sjetio da je Kristinka ostala u autosjedalici u automobilu parkiranom na parkiralištu. Otac je izletio iz ureda. Oko VW-a su se okupili prolaznici koji su primijetili curicu. Pozvali su policiju. Bilo je oko 15 sati. Pomoć je nažalost stigla prekasno. Dijete je bilo mrtvo. Na tijelu je imalo mjehure od opeklina. Vani je temperatura bila 37 stupnjeva, a auto se pretvorio u peć. 

Otac je vikao: "Ja sam je ubio", ispričali su svjedoci. Majka Katka (32) i otac doživjeli su slom živaca. Pružena im je pomoć psihologa. Par ima stariju kćer, piše topky.sk.  

Cheyenne (5) umrla od vrućine

Obdukcija je potvrdila da je i curica u Švicarskoj Cheyenne (5) umrla zbog vrućine. Curica je ostala satima u automobilu u kampu u Muzzanu. Pronašle su je navečer sestre stare 15, 13 i 9 godina. Majka Anja S. (40) je u šoku i policija bi ju trebala tek danas ispitati. Kako je i zašto djevojčica ostala u vozilu još se istražuje. Blick piše da se obitelj vratila s izleta te da postoji mogućnost da su djevojčicu nakon što je zaspala ostavili da spava u autu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu