Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Curica (5) zapela u rešetkama na 24 katu, dječak na četvrtom

Oba nevjerojatna incidenta dogodila su se jer su majke zaključale djecu samu u stanu. Djevojčica je glavom u rešetkama visila na 70 metara, a dječak puno niže

youtube
Foto: youtube
46 komentara

Djevojčica (5), s glavom zaglavljenom između rešetaka visila je s 24 kata kineske stambene zgrade u provinciji Hubei. Ispod nje okupila se gomila koja je u strahu gledala kako će se razviti drama u nedjelju. 

Spasioci su odmah stigli na mjesto kako bi je izvukli sa 70 metara visine. Dok je jedan rezao šipke, drugi je, vezan sigurnosnim užetom, pridržavao djevojčicu s vanjske strane. Čvrsto je držeći, zamotao ju je u deku i dodao drugom spasiocu. Nije poznato kako je djevojčica završila s vanjske strane zgrade. Navodno ju je majka zaključala u stanu. Bila je sama. 

Samo dan ranije, susjedi stambene zgrade u Nanyangu u panici su gledali petogodišnjaka kako visi s prozora četvrtog kata. Spasioci su ispod njega razvukli deku kako bi ga uhvatili ako padne dok je drugi tim krenuo u spašavanje. Uspjeli su ga osloboditi iz rešetaka. Dječak je kasnije ispričao za državnu televiziju kako ga je mama zaključala samog u stanu. Krenuo ju je tražiti. 

Djeca su prošla bez ozljeda, ali su u šoku.

Možda vas zanima i ovo:
Message