News

Komentari 19

Curica je sudjelovala u Tik Tok izazovu, ima opekline trećeg stupnja i ne može micati ruku

Curica je sudjelovala u Tik Tok izazovu, ima opekline trećeg stupnja i ne može micati ruku

Curica je pokušala kopirati poznati Tik Tok izazov koji uključuje svijeću, alkohol i upaljač kako bi na ogledalu nacrtala oblik i zatim sve zapalila. Majka je čula vrisak. Djevojčicu čekaju tri operacije

Amerikanka Destini Crane (13) zadobila je opekline trećeg stupnja i ne može micati ruku nakon što je pokušala kopirati poznati Tik Tok izazov koji uključuje svijeću, alkohol i upaljač koji se koriste kako bi se na ogledalu nacrtao oblik te zatim zapalio.

Majka djevojčice rekla je kako je bila u sobi kad je čula vrisak:

- Otišla sam i otvorila vrata kupaone i sve je bilo u plamenu. Destini je bila u plamenu. Stvari u kupaonici su bile u plamenu.

Dok je ona pomagala kćeri, susjed je zvao hitnu. Djevojčica je zadobila opekline trećeg stupnja na vratu i desnoj ruci. Majka Kimberly rekla je da je njezina kći živjela za Tik Tok. Kad ju je pronašla u kupaonici, video je još snimao. 

Destini je nakon nesreće odvedena u bolnicu u Portlandu, a tamo je čekaju tri operacije presađivanja kože nakon čega slijede mjeseci oporavka i rehabilitacije. Ovo je još jedan u nizu Tik Tok trendova za kojim su djeca poludjela.

Prije nekoliko dana 11-godišnji dječak je završio u bolnici nakon što je progutao metalne kuglice.

Najčitaniji članci