Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Curicu u razredu seksualno zlostavljalo čak 23 učenika

Wales: Djevojčicu (6) svaki su dan školski kolege mučili. Skidali bi ju do gola i onda ju seksualno i psihički zlostavljali. Ponovno su otvorili istragu

24sata
Foto: 24sata
13 komentara

Djevojčicu (6) iz Walesa svakodnevno je psihički i spolno zlostavljalo 23 kolega iz razreda, piše Daily Mail. Sve se odigravalo u krugu škole. Za zlostavljanje se znalo još prije dvije godine, a tada su nadležne institucije odustale od slučaja zbog toga što su djeca bila premala da bi odgovarala za svoj čin. Dječji pravobranitelj Keith Towler kaže kako je to jedan veliki propust. Ponovno je započela istraga kako bi se točno utvrdile sve okolnosti. Majka zlostavljane djevojčice rekla je kako je o svemu čula od druge majke čiju su kćer također zlostavljali.
- Mojoj curici trebalo je neko vrijeme da mi ispriča sve. Bila je u strahu. Ono što je meni moja kćer rekla, vjerujte mi, nijedan roditelj ne želi čuti. To su strahote. Svaki dan su je skidali do gola i onda ju seksualno i fizički zlostavljali. Nije mi jasno kako nitko nije odgovarao za tako nešto gnjusno - kaže majka zlostavljane curice.

Možda vas zanima i ovo:
Message