News

Komentari 121

Čuvarica probušila hlače da bi se seksala sa zatvorenikom...

Čuvarica probušila hlače da bi se seksala sa zatvorenikom...

U jednom od najstrože čuvanih zatvora u Britaniji čuvarica je imala vezu sa zatvorenikom. Na sudu je rekla da joj rupa na hlačama nije bila za seks, sudac joj je rekao da je teško zamisliti za što bi drugo bila

Stephanie Smithwhite (40) bila je čuvarica u jednom od najstrože čuvanih zatvora u Durhamu na sjeveroistoku Engleske.

Bila je opčinjena zatvorenikom Curtisom Warrenom, gangsterom čije je ime tetovirala i koji je u zatvoru služio 23 godine zbog krijumčarenja droge.

Foto: Stephanie (u sredini) ide na sud

Stephanie: Nije rupa bila za to; Sudac: Nego za što je bila?

Slala mu je ljubavne poruke i probušila je hlače kako bi se neometano mogla seksati s njim dok je na dužnosti.

Na sudu je demantirala da joj je rupa na hlačama služila za to, ali sudac joj je odgovorio da mu je teško zamisliti zašto bi na tom mjestu imala tu rupu. 

- Vaše ponašanje predstavlja najgore moguće kršenje povjerenja koje su građani imali u vas - rekao joj je sudac i poslao je u zatvor na 2 godine.

Seksali se u kuhinji, praonici, ćeliji...

Afera sa zatvorenikom trajala je šest mjeseci, između lipnja i prosinca prošle godine, a seksali su se u zatvorskoj kuhinji, praonici te u ćeliji.

Istražitelji su otkrili da su jedno drugoga u tri mjeseca zvali 213 puta.

Našli 450 pisama erotskog sadržaja

Sve se odvijalo u zatvoru u kojem su neki od najgorih ubojica u Britaniji.

Osoblje zatvora posumnjalo je da se nešto događa nakon što su vidjeli kako Stephanie zatvoreniku daje nekakav papirić. Kad je osoblje zatvora krenulo po taj papir, zatvorenik ga je pokušao pojesti.

Tada su otkrili i druge poruke koje su izmjenjivali, većinom erotske, a potom su čuvarici zatvora pretražili stan gdje su pronašli još poruka i autobiografiju zatvorenika u kojeg se zaljubila.

U domu rođaka pohotne čuvarice zatvora pronašli su još 450 pisama erotskog sadržaja, a u njezinom automobilu našli su bijeli Samsungov mobitel s kojeg je zvala samo jedan broj - zatvorenikov u Frankland zatvoru.

Donosila mu drogu i informacije o zatvorskom sustavu

Stephanie je prvo demantirala sve, a potom je priznala.

Istražiteljima je rekla kako je bila očajna te da se nadala kako se njihova veza može nastaviti izvan zatvora.

Zatvoreniku je potajno donosila drogu i otkrivala informacije o zatvoru i sigurnosnom sustavu te kamerama, piše britanski Mirror.

Najčitaniji članci