Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Cvijeće i suze nakon erupcije: 'Dječaci su bili teško opečeni...'

Poginulih je zasad šestero, a pretpostavlja se da je još osam osoba preminulo na otoku, koji je još uvijek preopasan za posjet spasilačkih ekipa. U vrijeme erupcije na otoku se nalazilo 47 ljudi

Foto: Reuters/PIXSELL
7 komentara

Dva osnovnoškolca iz Sydneya posljednje su potvrđene žrtve erupcije vulkana na Bijelom otoku u Novom Zelandu.

POZNATE PRVE ŽRTVE 'Scene kao u Černobilu': Mogli su znati da će vulkan eruptirati

Matthew (13) i Berend Hollander (16) preminuli su u bolnici jer su njihove opekline bile preteške. Na kobni izlet otišli su s roditeljima koji se još uvijek smatraju nestalima.

Dvije žene, majka i kći iz Australije, bile su prve potvrđene australske žrtve erupcije vulkana na novozelandskom Bijelom otoku, koja je u ponedjeljak odnijela najmanje šest ljudskih života.

U erupciji vulkana na Bijelom otoku, udaljenom oko 50 kilometara od istočne obale Sjevernog otoka, jednog od dva glavna novozelandska otoka, život su izgubile Julie Richards (47) iz Brisbanea i njezina kći Jessica (20), izjavio je prijatelj obitelji John Mickel za program Sky News.

POGLEDAJTE VIDEO

Poginulih je zasad šestero, a pretpostavlja se da je još osam osoba preminulo na otoku, koji je još uvijek preopasan za posjet spasilačkih ekipa. U vrijeme erupcije na otoku se nalazilo 47 ljudi.

A man looks at a memorial at the harbour in Whakatane, following the White Island volcano eruption in New Zealand | Autor: JORGE SILVA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: JORGE SILVA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Od toga 24 iz Australije, devet iz Sjedinjenih Američkih Država, pet je bilo novozelandskih državljana, četiri njemačka, te po dva iz Kine i Velike Britanije i jedna osoba iz Malezije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message