Obavijesti

News

Komentari 270

'Da je premijer ovako radio u Tevi, Teva bi odavno propala'

'Da je premijer  ovako radio u Tevi, Teva bi odavno propala'
1

Premijer nema gotovo nikakve ovlasti, on ovisi o čelnicima dviju najvećih stranaka u koaliciji. On radi malo, gotovo ništa, rekao je politički analitičar Ivan Rimac za Dnevnik HRT-a

VIDEO

U Dnevniku HRT-a gostovao je politički analitičar Ivan Rimac koji se osvrnuo na aktualnu političku situaciju u zemlji.

- Ne znam ima li sukoba između HDZ-a i Mosta, ali sigurno nema suradnje. Po svemu sudeći ta koalicija vrlo teško nalazi rješenja i mi još nismo vidjeli da je Vlada počela funkcionirati. Svaki imenovani političar istupa samostalno -  rekao je Rimac.

- Vrijeme prolazi, ova Vlada je došla na vlast s idejom da nemamo vremena, a sada ispada da smo 3 mjeseca bez funkcioniranja vlasti. Jednostavno, ništa se ne događa. Na međunarodnom planu Hrvatska tone, evidentno je da nemamo predstavnike s kojima bi strani partneri razgovarali i kojima bi se obratili - komentirao je Rimac.

Osvrnuo se i na izjavu Darinka Kosora koji je danas rekao kako ova vlast ne funkcionira te čak spomenuo mogućnost izbora. Rimac smatra da Domoljubna koalicija i Most samo mogu izgubiti na izborima.

- Nakon tri mjeseca ničega teško je vjerovati da će Domoljubna koalicija i Most imali iluzija da bi na izborima prošli dobro. Međutim, ako se ovako nastavi još će više pasti. Teško da će zadržati rejting - smatra Rimac.

Naposljetku, dotaknu se i premijera Tihomira Oreškovića.

- Premijer nema gotovo nikakve ovlasti, on ovisi o čelnicima dviju najvećih stranaka u koaliciji. On radi malo, gotovo ništa. Mogu ga parafrazirati, da je ovako radio u Tevi, Teva bi odavno propala - rekao je Rimac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 270
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...