Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Da ju dečko ne ostavi: Trudnici razrezala utrobu i uzela bebu

Aline Roberta Fagundes je pozvala Hitnu i rekla da je rodila na ulici. U bolnici su utvrdili da ona nije majka djevojčice pa su pozvali policiju. Aline je onda priznala daje na internetu tražila kako se radi carski rez

Foto: Facebook/Gabrielle Barcelos

Aline Roberta Fagundes (38) je namamila studenticu Gabrielle Barcelos Silva u svoju kuću tako što joj je obećala darovati odjeću za bebu. Gabrielle je bila trudna osam mjeseci. No djevojci je u piće stavila drogu pa ju je ugušila te je rasporila utrobu i izvadila bebu. Nakon toga je nazvala hitnu službu i rekla da je rodila na ulici. Odmah su ju odvezli u bolnicu. No sin (14) ubojice je pronašao Gabrielle.

Bila je umotana u deku i skrivena u njihovoj oronuloj kući u gradu Uberlandia u Brazilu. Aline je pretpostavlja se, djevojku ubila i uzela bebu jer joj je partner (34) prijetio da će ju ostaviti nakon što je pobacila ranije ove godine. Aline je navodno uhodila trudnu studenticu koja je živjela u susjedstvu. Policiji je rekla da je na internetu tražila podatke o tome kako se izvodi carski rez. Liječnici su slučaj prijavili policiji nakon što su utvrdili da Aline sigurno nije nedavno rodila iako je genitalije umrljala krvlju ubijene da bi zavarala druge.

Foto: Screenshot/YouTube/TV Vitoriosa-V9

Aline je rekla policiji da je njezin partner znao za njezin plan i da joj je pomogao da ga izvede. I njega su uhitili no on niječe zločin. Gabrielleina curica je u bolnici i u stabilnom je stanju. Gabrielle je na Facebooku često objavljivala fotografije, a samo 24 sata prije smrti je napisala:

- Neke stvari se dogode bez da ih je itko planirao i postaju najvažnije u našem životu. Prije osam mjeseci sam saznala da sam trudna. Bila sam zabrinuta u početku, ali danas sam najsretnija žena na svijetu jer nosim svoju kćer i ubrzo ću vidjeti i njezino lice i držati ju u rukama, piše The Sun. Korisnici društvenih mreža su bijesni i pišu kako se nadaju da će Aline uskoro sustići pravda. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message