Obavijesti

News

Komentari 94

'Da sam bar supruzi dao više pažnje, možda bi još bili skupa'

'Da sam bar supruzi dao više pažnje, možda bi još bili skupa'
1

Mile Keser (81) iz Zagreba u braku je proveo 25 godina, u njemu podignuo dvoje djece i sagradio kuću, a onda shvatio da tako više ne može. Sebe krivi što stvari nisu pošle drugim tijekom

VIDEO

Najviše žalim što nisam bio strpljiv i nisam imao više razumijevanja prema svojoj bivšoj supruzi. Nije mi krivo što smo se rastali jer je naš odnos bio u jako lošoj situciji i jednostavno se više nismo podnosili, pa bolje da smo otišli svatko na svoju stranu nego da smo patili zajedno. No žao mi je što je uopće došlo do toga i što se nisam više potrudio da ipak unatoč svemu ostanemo zajedno - započinje Mile Keser (81) iz Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

On je više od 40 godina proveo radeći kao strojar, a njegova supruga bila je računovotkinja. Zajedno su stvarali i gradili kuću u Kustošiji. Imaju dvoje djece, petero unučadi i jednu praunučicu. Činilo se da su u životu ostvarili sve što su željeli.

- Kuću smo uspjeli završiti, imali smo auto, išli smo na more, sve je bilo dobro. No činjenica je da je ona jako puno radila i bila je dobra u svom poslu. U računovodstvu su nekad puno toga računali ručno, a ne kao danas u računalnim programima. Zato je često donosila posao doma, ostajala do kasnih sati. Ja sam to slabo trpio i radi toga sam počeo više izlaziti u društvo. Učlanio sam se u planinarsku sekciju pa smo išli po izletima. Ona je krenula s nama, ali je brzo vidjela da to nije za nju pa je odustala. Onda su krenuli svakodnevni prigovori, podbadanja, svađe. Čak ni na more više nismo išli zajedno jer je ona htjela po svom, a ja po svom. Na kraju smo zaključili da sve zajedno više nema smisla. Zajednički smo se složili da ćemo se rastati. Ja sam imao 50 godina, pola života sam proveo u tom braku, punih 25 godina. Djeca su nam već bila odrasla pa se barem nismo morali natezati oko skrbništva - kazao je Mile dodajući kako mu je to razdoblje bilo prilično teško.

- Jednostavno se više nismo podnosili. Teško je reći tko je tu kriv i zašto je do toga došlo. Svakako smo oboje mislili da je bolje rastati se nego trpjeti, ali danas mislim da bi nam možda bilo bolje smo ostali zajedno i to nekako otrpjeli. Oboje smo u mirovini, svatko na svojoj strani. Iako smo oboje podjednako vezani uz našu djecu, možda bismo svi zajedno bili više povezani da se nismo razveli - zaključio je Mile. Prije pet godina je došao u dom umirovljenika na Trešnjvci gdje sad živi. Kaže kako ga obitelj često posjećuje i zadovoljan je svojim životom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa