Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
123 komentara

'Dajte predsjednici 20 tisuća kuna za navijačke rekvizite...'

U obrazloženju amandmana Bauk je istaknuo kako će 2018. godina biti upamćena po povijesnim uspjesima hrvatskih sportaša, ali i po značajnom sudjelovanju Predsjednice u njihovom obilježavanju...

Foto: Patrik Macek/Pixsell, reuters
123 komentara

Arsen Bauk predao je predsjedniku Hrvatskog sabora amandman na Prijedlog državnog proračuna u kojem predlaže da se u državnom proračunu predvidi nova stavka - sredstva za Navijačke aktivnosti i rekvizite za Ured predsjednice Republike Hrvatske. Predložio je da se u tu svrhu odobri 20.000 kuna.

U obrazloženju amandmana Bauk je istaknuo kako će 2018. godina biti upamćena po povijesnim uspjesima hrvatskih sportaša, ali i po značajnom sudjelovanju Predsjednice Republike Hrvatske u njihovom obilježavanju.

Dodatno, Bauk je napomenuo da je Predsjednica Republike na upit hoće li ići na odlučujuću utakmicu skupine Lige nacija na Wembleyju, na što je ona izjavila: 'Ne znam hoću li uspjeti. Idem na finale Davis Cupa pa nisam sigurna hoću li imati financijskih sredstava još ove godine ići na Wembley.'

Kako što se vidi iz te izjave, kaže Bauk, 'Predsjednica je zbog proračunskih ograničenja morala propustiti odlučujuću utakmicu, a rezultat je poznat - izgubili smo 2-1'.

Cjelokupni tekst amandmana možete pročitati u nastavku.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message