Obavijesti

News

Komentari 59

Danijela Martinović otkrila nam je tajnu njene ljubavi s Grašom

Danijela Martinović otkrila nam je tajnu njene ljubavi s Grašom
1

Plavokosa pjevačica na ovom je splitskom festivalu mnoge zadivila svojim super izgledom. Otkriva da je tajna u ashtanga yogi, malo ljubavi i hrani. Botoks ne želi...

VIDEO

Dalmatinska džepna Venera Danijela Martinović (41) prošla je sve faze uspješne pjevačice. Preživjela je tinejdžersku slavu. Punila dvorane. Zaredala zlatne i platinaste ploče, surađivala s najvećim imenima glazbene scene. Za dugogodišnju vezu s Petrom Grašom (36) priča se da je prijateljstvo i paravan zbog njegove upitne seksualne orijentacije. 

Plastične operacije demantira i tvrdi da u sebi nema ni grama botoxa. Ponosi se isklesanim tijelom, pozirala je gola, a ponekad izazivala i skandale. Kao kad je u oskudnom kostimu plesala pred djecom. A zbog stihova njenog novog hita „Brodolom“ koji idu: „Mom kapetanu brod ima jednu manu“ mnogi se pitaju nedostaje li Danijeli nešto. Njena glazbena ljubav počela je s mandolinom.

- Bila sam totalna atrakcija jer se mandolina svira s četiri prsta – jedino sam ja svirala s tri jer mi je mali prstić bio toliko mali da s njim nisam mogla pritisnuti žicu, otkriva ova nesuđena opatica koja nije shvaćala bit tog poziva nego joj se sviđala halja koje su nosile časne. U djetinjstvu je, kaže, bila isprva sramežljiva, a potom prava buntovnica. 

- Ošišala sam se na “jež frizuru” po uzoru na mog tadašnjeg idola Limahla i to je bio totalan šok za moje roditelje i profesore. Odmah zatim ušla sam u punk, pa rock fazu i onda se sve samo od sebe dovelo u red. Kroz sve te faze odrastanja nisam uvijek bila anđeo ni slatka curica kako me se danas etiketira. Odrasla sam u pomalo problematičnom kvartu “Brda” i tu sam se naučila boriti za ono što želim. Prvi honorar zaradila sam s 14 godina pjevajući i tada sam ušla na cestu kojom se i danas vozim - priča Danijela. Tvrdi da joj slava nije udarila u glavu. Prvi veći nastup imala je sa 17 godina kada je prije Vice Vukova zagrijavala publiku.

- Otpjevala sam svoje, spustila se s bine i sjela za stol. U tom trenutku čula sam kako cijela sala u kojoj je bilo oko 2000 ljudi plješće, ali ja sam mislila da pozdravljaju Vicu. Kada sam podigla glavu da vidim što se događa bila sam zaprepaštena jer je čitava sala skandirala, ali ovaj put meni. To je bio moj prvi “bis” – trenutak koji se nikada ne zaboravlja, ponosna je ova krhka plavuša. Zvjezdani uspon doživjela je pjevajući u Magazinu.

>>> Više pročitajte u novom 24sataExpressu uz koji darujemo i loptu za plažu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...