Obavijesti

News

Komentari 70

Davor Božinović: Ne znam gdje su Todorići, to nije moj posao

Davor Božinović: Ne znam gdje su Todorići,  to nije moj posao
1

Informaciju o akciji primio je, kaže, u šest ujutro od glavnog ravnatelja policije koji mu je rekao da se istraga obavlja na temelju naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu

VIDEO

Ne znam gdje su Todorići i to nije posao ministra unutarnjih poslova. Ono što smo mogli čuti to je da će svi biti dostupni pravosudnim tijelima, kazao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović gostujući u Dnevniku Nove TV.

- Kako bismo mi mogli biti u kontaktu s Todorićem ili bilo kim? Policija o tome nema nikakvih saznanja jer cijeli posao, sve djelatnosti vezano uz istragu koordiniralo je Državno odvjetništvo u suradnji s drugim institucijama koje su počele jutros u 6 sati s pretragama - dodao je ministar.

Informaciju o akciji primio je, kaže, u šest ujutro od glavnog ravnatelja policije koji mu je rekao da se istraga obavlja na temelju naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. 

- Čuli smo da će se obitelj odazvati institucijama, pravosudnim tijelima pa dalje ne bih spekulirao - kazao je Božinović te je odbacio svaku sumnju da se u ovom slučaju radi o političkom progonu. 

- Što ako zatraži politički azil? Kakav politički progon? To apsolutno odbacujem jer kad se govori o pronevjerama u financijskom poslovanju, greškama u vođenju knjiga, što je tu politika? - kazao je Božinović. 

Kazao je i da bi Hrvatska bila na koljenima da Vlada nije ovom sustavno pristupala te da je žalosno da oporba to ne razumije.

- Vjerujem ministru Zdravku Mariću, a ovo nije politički potres. Vlada je stabilna, država je stabilna, gospodarstvo je 11 tromjesečja u rastu, svi ekonomski pokazatelji su dobri. Sigurnosna situacija je stabilna. Mi težimo većem i višem, ali teze da se nešto izvanredno događa ne stoje - kazao je Božinović.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...