Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Debeljak o Uljaniku: Pomoći ću, ali ja ne mogu čistiti dug

Da pitate bilo koga bi li htio ući u nešto što generira milijardu kuna godišnje negative i da mora biti žigosan kao netko zločest tko će izbaciti neradnike i uvesti red, mislim da ne postoji takav, kaže Debeljak

Tomislav Debeljak
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
24 komentara

Nazivam se šljakerom i to sam u duši od rođenja. U Brodosplitu smo od Hirošime koja je bila kao Uljanik danas uspjeli preokrenuti stanje i radimo pozitivno bez lipe državne potpore i s maćehinskim odnosom države. Mi smo greška u sustavu i dokaz smo da se može raditi pozitivno, rekao je u ponedjeljak navečer Tomislav Debeljak koji je bio gost Pressinga N1 Televizije. 

O ulasku u Uljanik, Debeljak je rekao:

- Prvo, da pitate bilo koga bi li htio ući u nešto što generira milijardu kuna godišnje negative i da još plaća prošlost i da mora biti žigosan kao netko zločest tko će izbaciti neradnike i uvesti red, mislim da ne postoji takav. Moramo raditi pozitivno. Vezano za pozitivno poslovanje, ono se mora i može temeljiti samo na budućnosti. Netko da dobije jamstvo mora imati kapital koji je rezerva za to jamstvo. Moraš imati svoj kapital iz kojeg će se naplatiti jamstvo i nema troška države. Ja ću pomoći. Ali ja ne mogu čistiti dug. Ne mogu naši radnici pokrivati dugove koje je netko prije napravio. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message