Obavijesti

News

Komentari 27

Debeljak: U Brodosplitu je bilo puno 'rupa' kroz koje je 'curilo'

Debeljak: U Brodosplitu je bilo puno 'rupa' kroz koje je 'curilo'
1

Novi vlasnik Brodosplita ponovno se oglasio na Facebooku. Ispričao se što nije stigao odgovoriti na 300 'mejlova' te se ispričao svojoj ženi koju naziva 'Kraljicom'

VIDEO

Novi vlasnik Brodosplita ponovno se oglasio na Facebooku ispričavši se što nije stigao odgovoriti na 300 'mejlova' koje je dobio tijekom prošlog tjedna. Ispriku je uputio i svojoj supruzi koju naziva Kraljicom, rekavši kako joj je zahvalan što je zbog njegova radnog vremena ona preuzela ulogu i majke i oca. 

Objavio je kako trenutačno ugovaraju gradnju jedrenjaka i jahte te da rade na uređenju interijera. Gradnja bi počela 2014., a isporuka je predviđena za 2015. godinu. Brodovi su namjenjeni za domaću plovidbu, te je, kaže Debeljak, ugovor siguran. Najavljuje i eksploatacijske te off shore, no nije otkrivao detalje. Ipak, priznaje Debeljak, najviše vremena oduzima mu reogranizacija i postavljanje kadrovske strukture u škveru. 

Program zbrinjavanja će biti gotov do kraja ljeta

“Vezano za program zbrinjavanja, gotov je, te ga kroz dan-dva predajemo na zavod za zapošljavanje, tako da kroz 10-ak dana počinjemo sa otkazima i ponovnim zapošljavanjem. Idemo sektor po sektor i odradit ćemo u roku koji je pet puta brži od najbolje ponude velikih svjetskih konzultantskih kuća. Prema planu sve bi trebalo biti gotovo do kraja ljeta, dok je svjetski standard 18 do 36 mjeseci. Ja bih želio još i brže, stoga radimo po cijele dane na tome... Uz to imamo podosta problema koje su nas zatekli iz prošlosti, jer je u škveru bilo veoma puno 'rupa' kroz koje je 'curilo' i to nam je isto prioritet na kojem moramo raditi kako bi spriječili daljnje gubitke.”, stoji u Debeljakovoj objavi. 
Obećao je da nakon kadrovskog restrukturiranja više nikad neće dopustiti da vrijedne škverske ruke ostanu bez posla, a ujedno se pohvalio kako njegova tvrtka TVIK u Kninu proizvodi pet puta više nego u najboljoj godini.
Nešto ranije na Facebook stranici škveranka objavljeno je i da sindikalistima ostavlja prostorije unutar škvera te četiri tajnice iako je prvotno najavljivao da će sindikate poslati u Dugopolje.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk