Obavijesti

News

Komentari 5

Desetljeće incesta: Obitelj u kojoj najmanje 14 djece ima roditelje koji su krvno povezani

Desetljeće incesta: Obitelj u kojoj najmanje 14 djece ima roditelje koji su krvno povezani

Za obitelji Colt koja je živjela u australskom zaleđu javnost je saznala prije devet godina, nakon što su vlasti otkrile gotovo 40 rođaka u nehumanim životnim uvjetima

VIDEO

Obitelj Colt poznata je kao 'klan incesta' s četiri generacije incesta, uključujući najmanje 14 djece s roditeljima koji su krvno povezani. Izopačeni patrijarh neobičnog klana, Tim Colt, vodio je farmu 'incesta' u australskom zaleđu gdje je silovao svoje kćeri i napravio im djecu, piše The Sun u izvornom članku. Istraživanje, temeljeno na podacima koje je objavio Sud za djecu Australije, otkriva kako je Tim sa suprugom June postao otac sedmero djece, pet djevojčica i dva dječaka. Tim, koji je umro 2009. godine, također je imao više djece s kćeri Betty i svojom najstarijom djevojčicom Rhondom.

Klan Colt, koji se sastojao od 38 članova, bio je prisiljen živjeti u sirotinji, u bolesnoj priči o incestu, zanemarivanju i pedofiliji koja je šokirala svijet kada je njihova priča prvi put otkrivena. Od tada su sva djeca dobila sudske pseudonime kako bi prikrili svoj identitet. Jedan od članova obitelji, Frank Colt, proglašen je krivim 2020. godine za seksualno zlostavljanje rođaka tinejdžera tijekom posjeta obiteljskoj farmi u blizini Yassa 2010. Zločin je počinio dvije godine prije nego što je policija otkrila da klan živi u izoliranom kampu.

Uvrnuto obiteljsko stablo

Njihovo uvrnuto obiteljsko stablo pokazuje da su četiri poznate generacije živjele zajedno, uključujući četvero djece koja su bila praunučad i unučad Tima Colta. Njegova najmlađa kći imala je djecu s bratom Charliejem. DNK testiranjem su otkrili da je jedanaestero od sve djece proizvod roditelja koji su bili usko povezani jedni s drugima, kažu šokantni izvještaji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U kampu je živjelo i desetak članova druge ili treće generacije obitelji koji su bili punoljetni, pa se nisu morali podvrgnuti DNK testiranju. Tri kćeri pokojnog Tima Colta provlačili su kroz sudske procese, napadali u zatvoru i izopćili iz zajednica zbog njihove djece, proizvoda silovanja i seksualnih odnosa s vlastitim ocem i braćom.

U jednom suđenju, Timov sin Roderick proglašen je krivim za silovanje svoje nećakinje, koja mu je također bila polusestra. Žrtva Petra bila je biološko dijete Tima i Betty, a napao ju je i njezin ujak Frank na stražnjem sjedalu njegovog automobila, tijekom posjeta obiteljskoj farmi u veljači 2010., za što je osuđen. Policiji je još 2013. godine rekla da nikada nije išla u školu, da je živjela 'u kultu' i da 'sve njezine tetke, stričevi i rođaci spavaju zajedno'. Bettyna i Rhondina sestra Martha, koja je otvoreno dijelila 'bračnu postelju' sa svojim bratom Charliejem Coltom, rodila je šestero djece.

Očevi te djece vjerojatno su Charlie, njezin otac Tim i još jedan brat Roderick, otkriveno na njezinom suđenju.

Suđenje obitelji

Martha je dobila  dvogodišnju zatvorsku kaznu nakon što je prikrivala očinstvo svoje djece, za koje je DNK testovima dokazano da su produkt seksualnih odnosa s biološkim rođakom.

Martha je rodila tri sina i tri kćeri, od kojih je jedna umrla, između 1988. i 2006. godine. Charlie Colt, koji se prvotno suočio s 27 optužbi, proglašen je nevinim po dvije optužbe i oslobođen istih.

Australac priznao: Ja sam oteo četverogodišnji Cleo iz šatora
Australac priznao: Ja sam oteo četverogodišnji Cleo iz šatora

Druge dvije kćeri Tima Colta također su osuđene za krivokletstvo jer su pokušale sakriti identitet očeva svoje djece. Betty je osuđena po četiri točke optužnice za lažno svjedočenje, jednu za laganje pod prisegom i jednu za izopačenje pravde, te je osuđena na 14 mjeseci zatvora. Rhonda je također dobila 14 mjeseci zbog krivokletstva. DNK testiranje je pokazalo da su sve tri žene imale djecu čiji su očevi bili majčin otac ili brat, ili polubrat, stric, nećak ili djed. Od izvornih 80 optužbi koje su prvobitno podignute protiv osam Coltova, uključujući incest, seksualno zlostavljanje djece, nepristojnost prema djetetu i krivokletstvo, mnoge su odbačene.

Iako je svih osam članova obitelji zatvoreno nakon uhićenja 2018. godine, samo polovica ih je naknadno osuđena na zatvor.

Uvjeti života

Za užasna obiteljsku povijest isprepletenu s incestom javnost je saznala ​​tek prije devet godina, nakon što su vlasti otkrile gotovo 40 rođaka koji žive u nehumanim uvjetima u kampu u zaleđu. Živjeli su u neizoliranoj šupi, starim kamp kućicama i šatorima u bush bloku Novog Južnog Walesa koji je pronađen 2012. godine.

Djeca Colt spavala su u šatorima bez tekuće vode, zahoda ili struje, hodala su mrzovoljno i nisu mogla govoriti razumljiv engleski. Klan je putovao po cijeloj zemlji nastupajući u gradskim vijećnicama, festivalima i seoskim priredbama, a čak je i producirao ploče s omotima albuma na kojima su patrijarh i troje djece. Jedan album je čak nazvan zbirkom obiteljskih 'ljubavnih pjesama'.

Mnogi od njih su sada dostigli odraslu dob i pokazali su značajno poboljšanje u osobnoj higijeni i zdravlju, ali su još uvijek pod utjecajem groznog djetinjstva.

Neki imaju nisko spuštene uši ili krivo postavljene oči kao rezultat incesta i izgledaju desetljećima starije od svoje stvarne dobi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!