News

Komentari 5

Detalji nesreće kod Karlovca: Skrenuo je, a vozač je poginuo

Detalji nesreće kod Karlovca: Skrenuo je, a vozač je poginuo

Zasada je utvrđeno je da stradali vozač upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, te je iz neutvrđenog razloga skrenuo u lijevo i udario u teretni automobil

Nakon provedenog očevida teške prometne nesreće, sudara automobila i cisterne u Lugu Draganićkom kod Karlovca u ponedjeljak oko 7 sati na D1, u kojoj je u sudaru s cisternom smrtno stradao vozač automobila (57) provodi se daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio točan uzrok nesreće.

Zasada je utvrđeno je da stradali vozač upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka, te je iz neutvrđenog razloga skrenuo u lijevo i udario u teretni automobil riječkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnjak. 

- Nakon udara osobni automobil sletio je van kolnika, udario u betonski propust oborinskih voda te se prevrnuo. U ovom događaju smrtno je stradao 57-godišnji vozač, dok je 53-godišnji vozač lako ozlijeđen. Očevid je na mjestu događaja provela zamjenica općinske državne odvjetnice u suradnji s policijskim službenicima, a s ciljem utvrđivanja točnog uzroka ovog događaja i smrtnog stradavanja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje - izvijestila je policija. 

Najčitaniji članci