News

Komentari 71

Detalji o padu djeteta s trećeg kata u Iloku: 'Anđeli su našu curicu spustili na zemlju...'

Detalji o padu djeteta s trećeg kata u Iloku: 'Anđeli su našu curicu spustili na zemlju...'

Dijete se naslonilo na zaštitni PVC komarnik prozora, ali se komarnik odvojio i djevojčica je pala kroz prozor, s visine od, kako se službeno navodi, 10,9 metara

Bila je to sreća u nesreći - komentiraju tako stanovnici Iloka vijest koja ih je redom ostavila u šoku, javlja Glas Slavonije. Djevojčica u dobi od pet godina pala je, naime, s trećeg kata stambene zgrade, s visine od oko 11 metara i - srećom, prošla s lakim ozljedama!

Zbog nemilog događaja sretnim slučajem nije došlo do tragedije. Govore to Iločani, prepričavajući šokantan događaj koji se u njihovu gradu zbio proteklog vikenda. Prema informacijama koje je jučer iznijela Policijska uprava vukovarsko-srijemska, sve se odvijalo u subotu, 7. kolovoza, oko 13.50 sati.

- Dijete je palo s prozora trećeg kata stambene zgrade u Ulici Vlatka Kraljevića u Iloku. Vozilom hitne medicinske pomoći brzo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar, gdje su ozljede okvalificirane kao lake - javila je policija o tom slučaju.

Policija te podatke nije navela, no neslužbeno se moglo doznati kako je riječ o petogodišnjoj djevojčici. U kobnom trenutku s djevojčicom su u stanu navodno bili i njezini roditelji, no bio je dovoljan samo trenutak da se dogodi nesreća koja je ipak na kraju, srećom, završila bez težih posljedica. 

Prema saznanjima, djevojčica je za svaki slučaj ostavljena u bolnici, na promatranju, no o kojim je točno lakim ozljedama riječ, nije bilo poznato. Kako je, međutim, utvrđeno policijskim očevidom, dijete se naslonilo na zaštitni PVC komarnik prozora, ali se komarnik odvojio i djevojčica je pala kroz prozor, s visine od, kako se službeno navodi, 10,9 metara. Pritom je pala "na sjedalo motocikla koji je bio parkiran ispred stambene zgrade, a potom na zemljanu površinu". 

Djevojčica je s trećeg kata zgrade pala zajedno s komarnikom, pritom su pad s velike visine ublažile i grane stabala, a srećom i parkirani motocikl kao i činjenica da je pala na zemljanu, a ne betonsku površinu ispred iločke stambene zgrade.

- Samo je Bog spasio našu curicu, i anđeli je spustili na zemlju. Hvala dragom Bogu, danas je ona dobro - kratko je tek jučer kazao otac djevojčice, dodavši da još obavljaju pretrage.

- O navedenom događaju policija će posebnim izvješćem obavijestiti nadležno državno odvjetništvo - zaključili su jučer iz vukovarsko-srijemske policije o nesretnom slučaju u Iloku koji je doista, zbog niza sretnih okolnosti, ipak završio dobro za obitelj koja je proživjela šok, kao i za njihovu djevojčicu, koja se oporavlja od lakših ozljeda.

Najčitaniji članci