News

Komentari 48

Detalji užasa kod Gračaca: Audi se prevrtao u zraku i sletio na automobil. Poginuo vozač (57)

Detalji užasa kod Gračaca: Audi se prevrtao u zraku i sletio na automobil. Poginuo vozač (57)

Nakon udara u usjek, Audi se prevrnuo u zraku, a nakon toga krovom poklopio Volkswagen njemačkih registracija. Vozač Audija je poginuo, a dvije putnice iz drugog automobila su ozlijeđene

Vozač (57) je poginuo, a putnice iz drugog automobila, žena (46) i maloljetnica lakše su ozlijeđene u teškoj nesreći kod Bruvna, nedaleko od Gračaca, priopćili su iz PU Zadarske

Prema sadašnjim saznanjima, policija sumnja da je do prometne nesreće došlo dok je 57-godišnji hrvatski državljanin upravljao Audijem zagrebačkih registracija, iz smjera Udbine prema Gračacu te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Prešao je u suprotnu traku te udario u kameni usjek. Audi se zarotirao i udario opet u usjek.

Od siline udara, Audi se prevrnuo u zraku, a nakon toga krovom poklopio automobil Volkswagen njemačkih registracija kojim je upravljao 51-godišnjak. Vozač Audija je poginuo, a žena i maloljetnica iz drugog automobila su hitno prebačene u bolnicu u Gospiću. Tamosu utvrdili da sulakšeozlijeđene.

Na teren su po dojavi upućene sve žurne službe. U vremenu od 15.05 do 18.55 sati, promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je provođenje obdukcije, a policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće.