Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Dirljiva poruka: 'Hrabri laviću, nedostaješ nam svakoga dana'

Nora Šitum (5) umrla je na današnji dan prije četiri godine u Americi nakon teške bolesti. Borila se hrabro do zadnjeg dana. Mama Đana i tata Ivica s njom su bili do zadnjeg trena...

24sata
Foto: 24sata

Još jedna svijeća i još jedan cvijet. Jedino što se nikad ne mijenja je ljubav, napisao je danas Ivica Šitum, otac male hrabre lavice Nore (5).

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1194449 / ]

Ona je na današnji dan prije četiri godine zauvijek zatvorila svoje oči u bolnici u Philadelphiji nakon dugotrajne borbe. Bolovala je od akutne limfoblastične leukemije. Nakon što je bolest uznapredovala i nakon što su liječnici u Hrvatskoj iscrpili sve mogućnosti liječenja, Norini roditelji su u dirljivoj poruci zamolili ljude u Hrvatskoj da im pomognu prikupiti novac za liječenje eksperimentalnom metodom.

Ekskluzivno: Iz privatnog albuma za 24sata | Autor: Ekskluzivno: Iz privatnog albuma za 24sata Foto: Ekskluzivno: Iz privatnog albuma za 24sata

Za liječenje je prikupljeno više nego dovoljno novca u samo nekoliko dana i Nora je otputovala u SAD 7. veljače 2013.

Strpljivo je svakodnevno podnosila bolne terapije, igle, slabost i neopisivu bol... Borila se hrabro do zadnjeg dana. No zdravstveno stanje joj se pogoršalo i liječenje su usporile gljivice, koje su se proširile do mozga.

Nažalost, njezin mali organizam to nije mogao izdržati. Mama Đana i tata Ivica s njom su bili do zadnjeg trena. Izdahnula im je na rukama.

 - Na današnji dan prije četiri godine u našem si zagrljaju posljednji put sklopila svoje lijepe oči. Iz našeg zagrljaja i srca nikad nisi ni otišla. Nedostaješ nam svakog dana, hrabri laviću. Vole te mama i tata. Beskrajno i zauvijek -  dirljiva je poruka roditelja. 

24sata | Autor: 24sata Foto: 24sata

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message