News

Komentari 48

Divlja vožnja u Sesvetama: Pijani vozač prešao u suprotni trak pa udario dva automobila

Divlja vožnja u Sesvetama: Pijani vozač prešao u suprotni trak pa udario dva automobila

Policija je potvrdila da se radi o vozaču (22) koji je u Sesvetama u Varaždinskoj ulici prešao u suprotni trak te uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je udario dva automobila...

Prijatelj i ja vozili smo se Sesvetama sinoć oko 22.10 sati. Odjednom je ispred nas izletio automobil i uspjeli smo ga izbjeći za milimetar, inače bi bilo kobno. Nastavili smo voziti za njim i vidjeli smo da vrluda kao da je pijan, priča nam čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Pijani vozač krivudao cestom i udario dva auta

-Tako je udario još dva automobila nakon nas, jednom je odlomio retrovizor, a drugog očešao po strani. Prijatelj i ja smo shvatili da moramo nešto poduzeti pa smo ga nastavili slijediti i zvali smo policiju. U međuvremenu je prošao kroz tri crvena svjetla. Policija ga je uhvatila u Dubravi i tamo ga zaustavila. Mi smo parkirali iza i vidjeli da je jedva izašao iz auta. Srećom da nije bilo neke veće nesreće - kaže čitatelj.

Policija je potvrdila da se radi o vozaču (22) koji je u Sesvetama u Varaždinskoj ulici prešao u suprotni trak te uzrokovao prometnu nesreću u kojoj je udario dva automobila.

- Nakon prometna nesreće se udaljio. Kada ga je policija zaustavila, izmjereno mu je 1,38 promila - kažu.

Najčitaniji članci