Obavijesti

News

Komentari 39

Divljački dvojac policija privela na sud u Slavonskom Brodu

Divljački dvojac policija privela na sud u Slavonskom Brodu
7

M. Š. (32) i K. F. (26) su u kasnim nedjeljnim noćnim satima pokrali benzinsku. Potom su se autom zaletjeli u poznati ugostiteljski objekt, a završilo se pucnjavom iz “dugih cijevi”

Divljački dvojac iz Nove Gradiške policija je danas privela na saslušanje na sud u Slavonskom Brodu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Slavonski Brod: Privođenje dvojice razbojnika iz Nove Gradiške Više na http://bit.ly/2pqQFTv Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on Tuesday, 9 May 2017

M. Š. (32) i K. F. (26) su u kasnim nedjeljnim noćnim satima svratili na benzinsku crpku u Slavonskom Brodu, gdje nisu platili račun. Potom su se autom zaletjeli u poznati novogradiški ugostiteljski objekt, a završilo se pucnjavom iz “dugih cijevi”. Svladali su ih specijalci. 

'Ništa mu nisam skrivio. Šokiran sam i ne mogu doći k sebi'

- Ništa mu nisam skrivio. Njih su dvojica problematični, poznati su policiji otprije. M. Š. ima oko 200 kaznenih prijava, bio je u zatvoru, ali uvijek bi ga otac izvukao iz nevolje u koju bi upao. Čuo sam da je M. Š., prije nego što su njih dvojica krenuli u svoj neslavni pohod, napao oca i da je pucao u dvorištu. Šokiran sam i ne mogu doći k sebi - rekao nam je vlasnik ugostiteljskog objekta. 

I nije sve završilo time. M. Š. je otišao u dvorište sina vlasnika kuće u kojoj se nalazi kafić Numero te iz puške nekoliko puta pucao u parkirani Smart. Vlasnik izrešetanog automobila potreseno nam je ispričao kako je M. Š. mogao ubiti njegovo dijete (11) samo da je okrenuo pušku prema prozoru.