Obavijesti

News

Komentari 271

Divljak djevojci probio slezenu, ima rez od čak 15 centimetara

Divljak djevojci  probio slezenu, ima rez od čak 15 centimetara
3

Maju su operirali u nedjelju, a uskoro bi trebala kući. Jasmina su uhitili i kazneno prijavili. Otprije je poznat policiji zbog zloporabe droga i nanošenja teških ozljeda

VIDEO

Iznerviran svađom Jasmin Cerić (29) rekao je svojoj djevojci Maji Živković (25) “sad znaš što slijedi”. Brutalno ju je pretukao. Šakama ju je izudarao po trbuhu i probio joj slezenu.

- U petak navečer je izašla van s društvom. U pola tri mi je poslala poruku na mobitel da je u Novoj bolnici jer joj je pukla slezena - kazala je šokirana majka Jadranka. Maju su operirali u nedjelju, a uskoro bi je trebali pustiti kući. Na trbuhu ima rez od petnaestak centimetara.

- Majina prijateljica, koja je došla po odjeću za bolnicu, pokušala me uvjeriti da je nastradala u igri loptom i da ju je netko slučajno napucao. Ne znam kako je mislila da ću to povjerovati - rekla je majka i dodala da je tek kasnije u bolnici bratu priznala da ju je Jasmin prebio.

S Jasminom je Maja u vezi tek nekoliko mjeseci, a roditeljima ga je opisivala kao pametnog i dobrog dečka. Čim su prohodali, Maja je dala otkaz u restoranu, što Jadranki nije bilo drago. Sumnjala je da joj je to Jasmin predložio, a sumnja je vremenom samo rasla.

- Naslućivala sam da nešto nije u redu. Prvo je Majin dvoipolgodišnji sin rekao da je Jasmin vikao na njega i Maju jer se popiškio u autu, a onda je ona prije par dana promijenila broj mobitela. Možda je to učinila da se makne od njega - rekla je majka Jadranka, a otac je dodao da je uvijek bio pristojan i trudio se prikazati simpatičnim.

Majka: Nadam se da će ga sada konačno ostaviti

- Ona nije cvijeće, ali pametan će frajer otići, a ne je prebiti. Nadam se da će ga nakon ovoga konačno ostaviti - ljutito će Jadranka.

Policija je uhitila Jasmina i kazneno ga prijavila. Nasilnik je otprije poznat policiji zbog zloporabe droga i nanošenja teških ozljeda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 271
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi