News

Komentari 4

Divlji petak: Muškarac u Kninu razbio aparate za igru na sreću, drugi u Splitu prijetio šipkom

Divlji petak: Muškarac u Kninu razbio aparate za igru na sreću, drugi u Splitu prijetio šipkom

Policajci su na području Splita i Knina imali posla u petak 29. svibnja te su u dva navrata morali spriječiti remećenje javnog reda i mira. Muškarac u Kninu silom ih je sprječavao od obavljanja dužnosti

U Kninu je policija osumnjičila  57-godišnjaka zbog prisile prema službenoj osobi na štetu dvojice policajaca policija i oštećenja tuđe stvari. Naime, on je u petak oko 20.30 sati u tamošnjem automat klubu silom sprječavao policajce u obavljanju dužnosti te je pri tome oštetio aparate za igru na sreću.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja. Također, reagirati su morali i policajci u Splitu. Dovršili su istraživanje nad muškarcem (65) kojeg se sumnjiči da je 29. svibnja na stubištu stambene zgrade metalnom šipkom napao 28-godišnjaka i prijetio mu. 

Napadnuti nije ozlijeđen, a protiv muškarca (65) je podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju i prijetnje.

Najčitaniji članci