Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Djeca stajala u redu da se slikaju s Luizom oko vrata

Iako je biker, Tibor (35) se na ovogodišnji susret motociklista u Puli ipak uputio kombijem kako bi njegovoj zmiji Luizi dugoj 4,5 metra bilo komotnije

D. Marić
Foto: D. Marić
17 komentara

Luizu jednostavno svi vole. Ona je jako pitoma, a živi u terariju u mom stanu. Osim nje, imam i manjeg albino pitona Maju. Prijatelji znaju za nju pa se ne boje, a znam je i pustiti da gmiže po stanu. Naravno, ne previše, da se negdje ne zavuče, kaže vlasnik Tibor Božić (35) iz Opatije. Iako je biker, Tibor se na ovogodišnji susret motociklista u Puli ipak uputio kombijem kako bi Luizi bilo komotnije. Ondje je burmanski piton dug 4,5 metara bio velika atrakcija. Bajkeri, ali i djeca, u redovima su stajali kako bi se slikali s Luizom oko vrata, iako je to mnogima bio problem zbog njezine veličine i težine. Slikanje s Luizom vlastitim fotoaparatom stajalo je 20 kuna, a s njegovim 50 kuna.
- Imam još tri psa, dvije mačke i papige. Oni i Luiza nisu u kontaktu radi njihove sigurnosti. Jednom me Luiza napala dok sam je hranio. Omotala mi se oko ruke i stisnula, ali kad je shvatila da sam to ja, odmah me pustila - tvrdi Tibor Božić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message