Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Djeca su bolje, već se igraju u bolničkoj sobi i po hodnicima'

Djeca koju je prije nekoliko dana otac bacio s balkona se oporavljaju u zadarskoj bolnici i "bolje su nego jučer", izjavio je zamjenik ravnatelja te bolnice. Dodao je kako ne zna kad će djeca ići kući

37 komentara

Djeca su bolje nego što su bila jučer, izjavio je zamjenik ravnatelja zadarske bolnice u ponedjeljak. Djeca koju je njihov otac prije nekoliko dana bacio s balkona dobit će i psihološku pomoć u bolnici. 

Kako tvrdi zamjenik ravnatelja, djeca su dobro i već su se počela igrati u sobi i na odjelu, no još se ne zna kad će izaći iz bolnice. 

OGLASILA SE RAVNATELJICA: 'Centar nije mogao spriječiti tu tragediju. To je čin bezumlja...'

Prate ih i socijalni radnici i u stalnom su kontaktu i koordinaciji s njima. S Centrom za socijalnu skrb traže najbolje rješenje za djecu.

Podsjetimo, pomahnitali Josip Rođak prošlog četvrtka je oko 6.45 sati bacao svoju maloljetnu djecu, jedno po jedno, preko balkona. Niti Hitnu nije pozvao, pričaju očevici, sjeo je u auto i odvezao se na policiju, čija je postaja udaljena samo 50-ak metara od te kuće u Ulici Josipa bana Jelačića na Pagu. Djevojčice imaju pet, sedam i osam godina, a najmlađi sin samo tri godine. Nakon odlaska Hitne pomoći i policije, ispod balkona ostale su pločice natopljene njihovom krvlju. 

ZAŠTO JE SUSTAV ZAKAZAO? Presuda roditeljima s Paga bila je alarm: Mogli ste spasiti djecu

Obitelj Rođak se prije deset godina doselila na otok Pag. Otac je zaposlen u kampu Šimuni kao noćni čuvar. Iz kampa kažu kako je kod njih radio od 1999. s kratkim prekidom te se vratio u kamp 2002. godine.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message