Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Djeca su vam na 'Fejsu'? Ovaj će vas eksperiment prestraviti

Poznati YouTuber Coby Persin u suradnji se s nekoliko roditelja lažno predstavljao djevojčicama, a njihove reakcije mnoge će otrijezniti i potaknuti na još veći oprez...

Youtube
Video: youtube
67 komentara

Coby je po nekoliko dana na Facebooku komunicirao s tri djevojčice od kojih ni jedna nije bila punoljetna. Napravio je lažni profil i nakon nekoliko ih dana uspio nagovoriti na sastanak. 

Iako su ti sastanci uključivali nalaženje u parku ili sastanak u kući jedne od djevojčica, one su na to pristajale bez imalo razmišljanja. Treća je čak bez ikakvog pitanja ušla u nepoznati kombi usred noći.  

Osim Cobyja tada su ih dočekali i njihovi roditelji i na licu im mjesta objasnili što se upravo dogodilo i ono još gore - što se moglo dogoditi. 

Na ovaj način diljem svijeta svakoga dana nestaju tisuće ljudi, a i ove su djevojčice bile samo na korak od toga da ih roditelji više nikada ne vide i da postanu dio tužne statistike. 

Društvene mreže izvrsna su stvar ukoliko ste dovoljno zreli i znate kako ih koristiti. No, ukoliko imate dijete, dobro porazgovarajte s njima. Započeti možete i s ovim videom. 

Možda vas zanima i ovo:
Message