Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Djeci snimila oproštajni video: Mislila da će umrijeti u snijegu

SAD: Paula Lane (46) iz Nevade i njezin dečko Roderick Clifton (44) zapeli su s džipom u 1,8 m visokom snijegu. Roderick je išao tražiti pomoć i poginuo je

Today
Video: Today
15 komentara

Paula Lane (46) iz Nevade i njezin dečko Roderick Clifton (44) zapeli su s džipom u 1,8 metara visokom snijegu. Roderick je krenuo po pomoć i poginuo, a Paula je ostala u autu. Već je snimila oproštajnu snimku za dvoje sinove (11) blizance, a onda ju je pronašao brat i spasio je.

Par je prvu noć bio zajedno u vozilu, no Roderick, iako ga je Paula odgovarala, je odlučio sljedeće jutro, 30. studenog, otići tražiti pomoć. Našli su ga mrtvog u srijedu i to nekoliko kilometara od autoceste. 

Jela je snijeg i zelene rajčice, omotala se maramicama

- Znala sam da ga tada zadnji put vidim živog - rekla je Paula koja je uspjela preživjeti šest dana u snijegu. U vozilu je imala pakiranje zelenih rajčica pa se hranila njima i snijegom. Nije na sebi imala zimsku odjeću pa je maramice omotala oko svojih ruku i nogu da se zagrije. U jednom trenutku postala je totalno očajna. Bila je sigurna da će umrijeti pa je snimila oproštajni video za svoje sinove.

Paulu su na kraju spasili njezin brat Gary Lane i prijatelj koji su krenuli u potragu. Znali su gdje se otprilike nalazi, ali ne i točno jer vlasti nisu mogle točno locirati njihove mobitele. Do nje su se probili ralicom. Prebacili su je u bolnicu gdje se oporavila od pothlađenosti i neuhranjenosti. No najteže će joj se biti oporaviti psihički. 

"Video mi sada izgleda nestvarno"

Paula, njezin brat i prijatelj Brian Roff su u srijedu u TV emisiji pogledali video koji je ona snimila za sinove.

- Teško mi je. Kada sam ga snimala mislila sam da će to biti zbogom. To sam osjetila. Osjećala sam kao da je netko tamo sa mnom. Tada sam prvi put plakala otkako je to sve počelo. Sada mi to sve izgleda nestvarno - rekla je Paula, piše Daily Mail.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message