Obavijesti

News

Komentari 17

Djevojčicu mučili i tjerali ju da krade i prosi čak dvije godine

Bjelovarsko Županijsko državno odvjetništvo temeljem kaznene prijave pokrenulo je istragu protiv troje državljana Srbije, sa stalnim boravkom u Hrvatskoj, zbog monstruoznog kaznenog djela trgovanja ljudima

VIDEO

Postoji osnovana sumnja da su strani državljani, u dobi 25, 55 i 30 godina, nakon upoznavanja maloljetne djevojke u rujnu 2017. godine, koja je tada imala 16 godina, pozvali ju da se preseli k njima. Ne sumnjajući u loše namjere djevojka se preselila kod njih i tada je počela njezina noćna mora koja je trajala gotovo dvije godine.

Kad je 25-godišnjak upoznao tada 16-godišnju djevojku on joj je predložio da se preseli kod njega. Preselivši kod njega 25-godišnjak je u dogovoru s 55-godišnjom ženom i okrivljenim 30-godišnjakom zahtijevao od djevojke da odlazi u trgovine i krade robu s polica. Kad bi se nesretna djevojka pobunila onda su ju teško kažnjavali i fizički zlostavljali, tako da je ona bila u strahu za vlastiti život. 

Nakon što bi se oporavila, zlostavljači su ju ponovo slali u krađe. Ukradenu robu iz trgovine je predavala 25-godišnjaku koji ju je prodavao na crno, a novac zadržavao za svoje potrebe. 

Osim toga, osnovano se sumnja da su mladić (25) i žena (55) tražili od žrtve da prosi i da sav novac predaje njima, pa su je tako u više navrata odvozili u drugo mjesto gdje je, po njihovom nalogu, prosila i dobiveni novac predavala mladiću. 

Kad više nije mogla izdržati torturu, djevojka je digla ruku na sebe, zbog čega je smještena u bolnicu. Dok je ležala u bolnici između 18. i 27. lipnja dolazio je 25-godišnjak koji joj je prijetio smrću njezinih roditelja ukoliko išta kaže o zlostavljanju i monstruoznom ponašanju njega i njegove 55-godišnje pomagačice i 30-godišnjeg muškarca. 

Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru je prihvatio prijedlog ŽDO i troje monstruma je završilo u istražnom zatvoru idućih mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja ne svjedoke, bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, jer se navodno radi o osobama koje su već ranije kazneno osuđivani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u