Obavijesti

News

Komentari 234

Djevojka kojoj je muž odrezao nos i uši na putu je oporavka

Djevojka kojoj je muž odrezao nos i uši na putu je  oporavka
4

Aesha Mohammadzai preselila se u SAD prije dvije godine, a od onda se liječnici brinu o njoj. Nesretnoj djevojci suprug je odrezao nos i uši, a još uvijek se oporavlja

VIDEO

Djevojka koju je suprug u Afganistanu brutalno pretukao i maltretirao nakon što je pokušala pobjeći od njega dobro se oporavlja u SAD-u, gdje joj liječnici još rekonstruiraju lice.

Aeshu je otac obećao talibanskom borcu dok je imala 12 godina kako bi otplatio dug. Nova obitelj ju je maltretirala te su je prisiljavali da spava u staji sa životinjama. Pokušala je pobjeći, ali su je ulovili. Za kaznu, suprug joj je otkidao nos i uši 

Aesha Mohammadzai preselila se u SAD prije dvije godine, a od onda se liječnici brinu o njoj. Nesretnoj djevojci suprug je odrezao nos, a još se oporavlja. Koža i meso s lica koji su prije bili skroz uništeni sada se oporavljaju, javlja Daily Mail.

Aesha je istaknula kako je na pola puta do potpunog oporavka, a istaknula je da ju više nije strah pogledati se u ogledalo.

- Više me nije briga za neke stvari. Svi imaju svoje probleme, a ja sam se sa svojima naučila nositi. U početku me bilo strah svega te me bilo strah čak i pogledati se u ogledalo. Bojala sam se i budućnosti - ispričala je Aesha. 

Dodaje kako su joj liječnici ugradili silikonski jastučić u čelo kako bi joj proširili kožu da joj mogu napraviti umjetni nos. Liječnici planiraju uzeti dio njenog rebra, kojeg će joj ugraditi u lice umjesto nosa. 

Djevojka je svoju priču prvi put ispričala 2010. godine, a sve je objavio časopis Time. Objavili su njenu fotografiju na kojoj je bez nosa, a slike su šokirale svijet. 

Liječnici su joj ugradili silikonski jastučić u čelo kako bi joj proširili kožu da joj mogu napraviti umjetni nos. Liječnici planiraju uzeti dio njenog rebra, kojeg će joj ugraditi u lice umjesto nosa

Aeshu je otac obećao talibanskom borcu dok je imala 12 godina kako bi otplatio dug. Nova obitelj ju je maltretirala te su je prisiljavali da spava u staji sa životinjama. 

Pokušala je pobjeći, ali su je ulovili. Za kaznu, suprug joj je odrezao nos i uši. 

Kasnije je otpuzala do kuće svog djeda, gdje se malo oporavila, nakon čega je otišla u američku bazu u Afganistanu, gdje su joj obećali pomoći. 

Bila je jedno vrijeme u Kabulu na tajnoj lokaciji te su je odvezli u SAD, gdje se još liječi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 234
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu