Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Djevojka ubojice: 'Poslao me na Filipine i dao 100.000 dolara...'

Prije nešto više od dva tjedna Stephen mi je rekao da je našao jeftinu kartu za Filipine i da bi htio da otputujem onamo kako bih posjetila obitelj, rekao je njezin odvjetnik

Foto: Reuters/kombo
15 komentara

Partnerica ubojice iz Las Vegasa Stephena Paddocka nije ništa znala o njegovu planu ubojičkog pohoda, rekao je njezin odvjetnik Mattehew Lombard čitajući izjavu u srijedu u Los Angelesu.

Social media photo of Las Vegas gunman Stephen Paddock | Autor: HANDOUT Foto: HANDOUT

Marilou Danley u tom tekstu navodi da je Stephen Paddock koji je u nedjelju ubio 58 ljudi, nakon čega si je presudio, bio "ljubazan, pažljiv i miran".

"Nikad nije rekao ništa što bi mi dalo do znanja da će se nešto strašno dogoditi", rekla je.

"Prije nešto više od dva tjedna Stephen mi je rekao da je našao jeftinu kartu za Filipine i da bi htio da otputujem onamo kako bih posjetila obitelj. Kao i svi Filipinci koji žive vani, bila sam sretna što ću ići kući, vidjeti obitelj i prijatelje", dodaje se u tekstu.

Dodaje da joj je Paddock dok je bila na Filipinima doznačio veću svotu novca - mediji pišu da je riječ o 100.000 dolara - "rekavši neka kupim kuću za sebe i za moju obitelj. Bila sam mu zahvalna, ali sam se ujedno pitala nisu li to neplanirano putovanje u domovinu, a onda i novac bili način da prekine sa mnom".

"Ni u kojem slučaju mi nije palo na pamet da planira napad na bilo koga", rekla je još Danley koja je u utorak navečer doputovala u Los Angeles "znajući da FBI i lasvegaska policija žele samnom razgovarati".

POGLEDAJTE VIDEO:

Također je rekla da je "shrvana zbog mrtvih i ranjenih" te da "kao majka i baka neizmjerno suosjeća sa svima koji su izgubili svoje najmilije".

Stephen Paddock je u nedjelju iz svoje sobe na 32. katu hotela Mandalay Bay u Las Vegasu zapucao na publiku na koncertu koji se održavao preko puta, usmrtivši 58 i ranivši više od 500 ljudi, što je napad s najvećim brojem žrtava u novojoj američkoj povijesti.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message