News

Komentari 0

UGP članovima omogućuje posebne promo pakete, a dio prihoda donirat će se Banovini

UGP članovima omogućuje posebne promo pakete, a dio prihoda donirat će se Banovini

Cijene oglašavanja u Hrvatskoj često ne idu na ruku malim poduzetnicima - samo rijetki od njih mogu si priuštiti oglasni prostor u medijima, a ipak, zna se da bez reklame nema prodaje. No, i za to postoji rješenje!

Mnogi mali poduzetnici rado bi predstavili svoj posao potencijalnim potrošačima i upoznali ih sa svojim proizvodima i uslugama, no cijene oglašavanja u Hrvatskoj njima nisu baš pristupačne. Upravo zato Udruga Glas poduzetnika omogućila je svojim članovima posebne promo pakete za oglašavanje na 24sata.

Dio prihoda donira se stradalima od potresa

Predstavite svoju ponudu, pronađite nove kupce i učinite pravu stvar za sebe i druge jer specijalni promo paketi u sklopu akcije Ja, poduzetnik imaju još jednu svrhu: 20% prihoda ostvarenog prodajom promo paketa do 28.2.2021. donirat će se za pomoć stradalima u razornom potresu u Baniji. Zato iskoristite ovu priliku, promovirajte svoj posao te ujedno pomognite onima kojima je pomoć potrebna u Sisačko-moslavačkoj županiji. 

Zadržite postojeće i privucite nove kupce

Bez obzira na to imate li cvjećarnicu, obrt za krojačke usluge, stolarsku tvrtku ili nešto sasvim treće, sigurno želite da za vaše proizvode i usluge čuje što više ljudi. Sad je pravo vrijeme da svoju priču podijelite s postojećim i potencijalnim kupcima te im predstavite sebe i svoj posao!

Oglašavanje je ključno za uspjeh svakog poduzeća i najbolji je način da dođete do potrošača te se istaknete među konkurencijom. Naravno, pritom treba biti kreativan i domišljat, a to nije lako s ograničenim budžetom. 

Udruga Glas poduzetnika toga je svjesna i upravo zato poziva sve članove da iskoriste jedinstvenu priliku za oglašavanje po promotivnim cijenama. Zainteresirani poduzetnici moći će birati između dva paketa oglašavanja, ovisno o svojim željama i mogućnostima, te tako proširiti svoje poslovanje na veći broj kupaca i korisnika. 

Ponuda vrijedi samo za članove Udruge Glas poduzetnika, a ako još niste član, ne brinite se, učlaniti se možete ovdje - požurite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Pokažite (potencijalnim) kupcima da ste tu za njih i istaknite se među konkurencijom!

Najčitaniji članci