News

Komentari 0

Oglašavajte se povoljnije u printu i na webu 24sata

Oglašavajte se povoljnije u printu i na webu 24sata

Ako ste poduzetnik, sad je pravo vrijeme da svoju priču podijelite s postojećim, ali i nekim novim, potencijalnim kupcima. Pomoću posebnih promo paketa podignite svoje poslovanje na višu razinu

Predstavite svoju ponudu i pronađite nove kupce oglašavajući se na portalu ili u novinama 24sata po povoljnim cijenama. U akciji Ja poduzetnik Udruga Glas poduzetnika omogućuje svojim članovima posebne promo pakete za oglašavanje na 24sata.

Zašto baš 24sata?

Zato što novine 24sata na dan pročita 430.000 ljudi, a 2 od 3 korisnika interneta posjete portal 24sata. Osim odlične čitanosti portala i print izdanja, društvene mreže 24sata također bilježe velik doseg zahvaljujući aktivnoj zajednici od oko 2,930.000 fanova na Facebooku.

SMART i START paketi s popustima

Oglašavanje je ključno za uspjeh svakog poduzeća i najbolji je način da dođete do potrošača te se istaknete među konkurencijom. Naravno, pritom treba biti kreativan i domišljat, a to nije lako s ograničenim budžetom. Udruga Glas poduzetnika toga je svjesna i upravo zato poziva sve članove da iskoriste jedinstvenu priliku za oglašavanje po promotivnim cijenama.

Zainteresirani poduzetnici mogu birati između dva paketa oglašavanja, SMART i START, ovisno o željama i mogućnostima, te tako proširiti svoje poslovanje na veći broj kupaca i korisnika te ga podignuti na višu razinu.

U paketima se nude promocija putem bannera, promo članka u rubrici "Ja poduzetnik" te promo članka u tiskanom izdanju 24sata na nacionalnoj razini.

Samo za članove UGP-a

Bez obzira na to imate li cvjećarnicu, obrt za krojačke usluge, stolarsku tvrtku ili nešto sasvim drugo, sigurno želite da za vaše proizvode i usluge čuje što više ljudi. Sad je pravo vrijeme da svoju priču podijelite s postojećim i potencijalnim kupcima te im predstavite sebe i svoj posao!

Na brz i jednostavan način te uz stručne savjete približite se potrošačima i hrabro zakoračite naprijed.

Najčitaniji članci