Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Dodik: Ja sam meta urote, Amerikanci me žele ukloniti

Milorad Dodik kaže da se njegovu vlast u Republici Srpskoj želi srušiti kao i što se 90-ih rušio Miloševićev režim. A "urotnički centar" je isti kao i prije - Budimpešta

D.Močonja/Pixsell
Foto: D.Močonja/Pixsell
36 komentara

Budimpešta je centar koji se ponovo aktivirao, centar koji su Amerikanci stvorili i otvorili da okupe navodno "domaće snage" koje trebaju izvršiti neke svoje zadatke. Sada SAD želi mene ukloniti s vlasti, rekao je Milorad Dodik (56) te podsjetio kako je u Budimpešti bilo sjedište koje je okupilo predstavnike "Otpora" kada je rušena vlast Slobodana Miloševića. 

Uvjeren je da su novi srpski politički dužnosnici u Sarajevu upravo produkt "budimpeštanske priče". Cijelu tu teoriju zavjere predsjednik Republike Srpske ispričao je za Elektronske novine Andrićevog instituta Iskra. 

Političke stranke i medije koji su mu neskloni nazvao je izdajnicima i stranim plaćenicima, a usporedio se i sa nekadašnjim libijskim diktatorom Gadafijem.

- Libija pod Gadafijem je bila stabilna zemlja, svi su dobro živjeli, a sada panično svi bježe iz te zemlje. Znači da Gadafi nije bio problem Libije i tog naroda i nije ga narod srušio . On je bio problem nekog drugog - kazao Dodik te istaknuo kako se u Republici Srpskoj živi bolje nego u SAD-u.

- Pa više u Americi ima gladnih ljudi. Imate u Americi više prosjaka nego što možete da zamislite, ima tamo ljudi koji veoma teško žive, ima socijalno totalno ugroženih - naglasio je Dodik.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message