Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dodjela Certifikata Poslodavac Partner

Hrvatskom Telekomu petu je godinu zaredom dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Foto: Hrvatski Telekom

Hrvatskom Telekomu petu je godinu zaredom dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Tvrtka se ističe besprijekorno postavljenim procesima u područjima Strategije i Upravljanja učinkom, zahvaljujući strateškoj pozicioniranosti funkcije ljudskih resursa unutar kompanije i sustavu praćenja radnog učinka i nagrađivanja kojim su obuhvaćeni svi zaposlenici.

Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

„Veseli me što smo i  ove godine potvrdili odličnost u upravljanju ljudskim resursima i postigli izvrsne rezultate.  Dobro posloženi i razvijeni procesi osnova su  koja nam omogućuje ostvarenje krajnjeg cilja  -  imati kompetentne zaposlenike koji  su sposobni predvoditi digitalnu promjenu kompanije i društva, a istodobno  uživati u svom poslu i osobno se razvijati.
Digitalizacija  je već duboko zahvatila našu kompaniju. Utječe i na promjenu korporativne kulture koja sada potiče još veću otvorenost, suradnju, inovativnost  i jednostavnost u svemu što radimo. Strogu organizaciju i hijerarhiju zamjenjuju  agilni timovi koji se okupljaju na projektnom zadatku.  I svatko dobiva svoju priliku da bude relevantan, da se istakne  i pomogne, te bude nagrađen. THINK BIGGER (Misli šire) poruka je koja nas vodi da radimo sa srcem, ostvarimo neostvarivo, pretvorimo obično u fantastično i - dobro se zabavimo. 
U toj nezaustavljivoj  transformaciji uloga Ljudskih resursa je strateška jer volimo tehnologiju, ali ljudi su na – prvom mjestu.“
izjavila je Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. 

Trenutno je 38 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA - Industrija nafte, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, PLIVA Hrvatska, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar Riviera, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message