Obavijesti

News

Komentari 73

Dok Čolak ne progovori, neće znati tko je kriv za nesreću

Dok Čolak ne progovori, neće znati tko je kriv za nesreću
6

Policija je razgovarala s Petrovićem koji je s Čolakom i Opačakom bio u koloni vozila. No ni njegov iskaz nije otkrio tko je kriv za izlijetanje Ferrarija kod Bosiljeva

VIDEO

Karlovačka policija uspjela je razgovarati s Hrvojem Petrovićem, vozačem Ford Focusa, koji je zajedno s Marinom Čolakom i Daliborom Opačakom bio u koloni vozila neposredno prije pogibije Ivane Obad u Čolakovu Ferrariju. No ni njegov iskaz nije otkrio tko je odgovoran za izlijetanje Ferrarija s ceste kraj Bosiljeva - Čolak ili Opačak, čiji je Nissan Ferrari zahvatio. Sve će biti jasnije tek nakon što policija uspije ispitati Čolaka koji je još u karlovačkoj bolnici. Čeka ga još jedna operacija, a zbog slomljene čeljusti vrlo teško govori pa mu liječnici brane napore.

Policija je utvrdila kako četvrti automobil, Ultima GTR vlasnika Svena Šalkovića, nije sudjelovao u utrci. Šalković je rekao kako su sva četvorica vozača neposredno prije pogibije popila zajedno kavu na benzinskoj crpki na kojoj su natočili gorivo. No, ističe, nisu se dogovorili da će se utrkivati.

Sva četvorica poznaju se s Grobnika gdje su imali mnoge međusobne okršaje u utrkama.

Čolak i Opačak oborili su rekord staze

Čolak je  profesionalni vozač. Poznanici su tvrdili kako je nemoguće da doživi nesreću. Ipak, i izvan Grobnika znao je nagaziti po gasu, što je kraj Bosiljeva ovaj put bilo kobno. Na grobničkoj stazi bio je veliki rival s Opačakom.

Natjecali su se na stazi, cesti i na playstationu

Dalibor Opačak navodno nije prijavio dijelove koje je dodavao svojem Nissanu pa ga nije smio ni voziti.  Njegov amaterski rekord na Grobniku godinu dana nitko nije oborio. S Čolakom se utrkivao na cesti, stazi i playstationu.

Ima impresivan automobil, ali je vozač amater

Sven  Šalković vlasnik je Ultime GTR, posljednjeg automobila koji se nalazi na snimkama prije nesreće na Bosiljevu. Ima automobil kojemu se mnogi dive, ali za Šalkovića kažu kako nema velikih vozačkih sposobnosti.

Za Petrovića kažu kako je savjestan vozač

Hrvoje  Petrović također je postavljao rekorde na grobničkoj stazi. Čolak je nedavno oborio rekord Petrovićeva  Ford Focusa nakon godinu dana truda. Poznanici kažu kako se ne utrkuje na cestama i da je staložen i vozač. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza