Obavijesti

News

Komentari 1

Dok je bježao policiji u Zagrebu odbacio skoro 5 kg amfetamina

Dok je bježao policiji u Zagrebu odbacio skoro 5 kg amfetamina

Zagrebačka policija dovršila je istragu nad 25-godišnjakom zbog kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'. Dok je bježao policiji u Novom Zagrebu odbacio je 4832 grama amfetamina

Sumnja se da je 25-godišnjak s ciljem daljnje preprodaje, nabavljao veće količine ulja konoplje i amfetamina koje je potom skrivao i prevozio u mopedu marke Piaggio crne boje pulskih registarskih oznaka te vagao u hotelskoj sobi na području Zagreba, a potom je drogu neovlašteno prodavao na ilegalnom tržištu, objavila je PU Zagrebačka.

Nadalje se sumnja da je osumnjičeni sredinom travnja 2021. godine na području Novog Zagreba, upravljajući mopedom odbio naredbu policijskih službenika da se zaustavi te se dao u bijeg, prvo mopedom, a potom i pješice ostavivši moped na kolniku Ulice Aleja Pomoraca, dok je od sebe trčeći odbacio oko 4832 grama amfetamina pakiranog u više vrećica.

Diler diplomirao pravo u Splitu: 'Bio sam štreber, prvi profesor na ispitu došao je uplašen'
Diler diplomirao pravo u Splitu: 'Bio sam štreber, prvi profesor na ispitu došao  je uplašen'

Po nalogu suda obavljena je pretraga stana i hotelske sobe koju osumnjičeni koristi te je tom prilikom pronađena jedna medicinska šprica ispunjena sa oko 2,5 ml ulja konoplje tipa droga te dvije vage s tragovima droge.

Podigli optužnicu protiv dilera u Splitu: Zaplijenili 229 kg 'trave', među uhićenima je i policajac
Podigli optužnicu protiv dilera u Splitu:  Zaplijenili 229 kg 'trave', među uhićenima je i policajac

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.