Obavijesti

News

Komentari 31

Dolenec objavila imovinsku karticu: Plaća veća od 15 tisuća kuna, tri stana, kriptovalute...

Dolenec objavila imovinsku karticu: Plaća veća od 15 tisuća kuna, tri stana, kriptovalute...

Suprug Danijele Dolenec radi u tvrtki Flixbus CEE South d.o.o., a mjesečno prima netto plaću od 23.081 kunu, imaju i udjele u fondovima

Danijela Dolenec, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, objavila je svoju imovinsku karticu

Kao zamjenica zagrebačkog gradonačelnika ima plaću od 15.586 kuna. Prije ove dužnosti, radila je kao izvanredna profesorica na Fakultetu političkih znanosti.  

Uz to, prijavila je i kako od znanstvenog dohotka jednokratno primila 30.500 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO Dogovoren sporazum SDP-a i Možemo!

Pokretanje videa ...

Od edukacijske djelatnosti jednokratno je uprihodila nešto manje od 2500 kuna dok joj od imovine svaki mjesec na račun sjedne još 3360 kuna.

Suprug Danijele Dolenec radi u tvrtki Flixbus CEE South d.o.o., a mjesečno prima netto plaću od 23.081 kunu. Od nesamostalnog rada je jednokratno dobio 16.887 kuna.

Supružnici posjeduju tri stana u Zagrebu, od čega jedan glasi na Danijelu Dolenec kojeg je stekla darovnim ugovorom. Navedeni stan ima 67 kvadrata i procijenjen je na 900 tisuća kuna. Nešto manji stan, od 39 kvadrata, vrijedan 600 tisuća kuna supružnici posjeduju zajednički te su ga stekli nasljedstvom i kreditom. Treći stan glasi na njenog supruga i ima 82 kvadrata, vrijedan je milijun i 250 tisuća kuna, a stečen je također kombinacijom nasljedstva i kredita.

Danijela Dolenec: 'Smiješna mi je ideja da sam ja žena koja je skovala Tomislava Tomaševića'
Danijela Dolenec: 'Smiješna mi je ideja da sam ja žena koja je skovala Tomislava Tomaševića'

Suprug ima automobil Honda Civic iz 2008. vrijedan 40.000 kuna.

Oboje imaju udio u fondu Croatia mirovinskog osiguranja te je vrijednost svakog udjela nešto veća od 11 tisuća kuna. Zajednički udio imaju u fondu Allianz Hrvatska d.d., vrijedan 47 880 kuna.

Suprug zamjenice gradonačelnika ima i udio u fondu ZB Invest, vrijedan 28.600 kuna, ali i štednju u kriptovalutama od 80 tisuća kuna. Suvlasnik je i poslovnog udjela od 0,24 posto tvrtke Top Digital Agency Inc sa sjedištem u Dublinu u Irskoj.