Obavijesti

News

Komentari 49

Grubišić: Nisam ukrao HDZ-u glasove, narod je progledao

Grubišić:  Nisam ukrao HDZ-u glasove, narod je progledao
6

Don Ivan Grubišić je zadovoljan rezultatima izbora, no ipak naglašava kako je narod opet birao iste i kako će biti samo kozmetike, a ne korjenitih promjena.

VIDEO

Veselo i radosno je bilo na splitskim Gripama u stožeru don Ivana Grubišića. Luky je pjevao "Moja domovina" i "Cili je Split rascvala grana", a prof. Roko Markovina, predavač na FESB-dragom prijatelju, don Ivanu, recitirao je svoju pjesmu. Uz kolače i grickalice pjevalo se, sviralo na klaviru  i pljeskalo uspjehu Nezavisne liste dr. sci Ivana Grubišića  "Za čovjeka nadasve".

 - Pravo duhovno proljeće počelo je ovim izborima. Nastojat ćemo da svima bude bolje. Ako sam uzeo glasove HDZ-u, kako neki to kažu, ne smatram to krađom, nego je narod progledao, rekao je don Ivan Grubišić.

Zadovoljan  je rezultatima izbora, no ipak naglašava kako je narod opet birao iste i kako će biti samo kozmetike, a ne korjenitih promjena.

- Glavno da je počelo, a počelo je dobro, kazao je don Ivan Grubišić praćen burnim pljeskom okupljenih.

Možda će biti najstariji zastupnik u Saboru i otvoriti njegovu prvu sjednicu u novom  sazivu. Bit će poručuje pravi narodni zastupnik. No, neće napustiti 18-godišnju tradiciju, svakog će utorka i nadalje u tvrđavi Gripe držati svoja predavanja. 

Iznenađen je ako je HDZ u X izbornoj jedinici osvojio 7 mandata. 

- HDZ i Kukuriku bi, kako ribari kažu, trebao skupiti tunje i otići. Jer ovo što su učinili od Hrvatske je sramota, veli don Ivan.

- Mi ćemo ići spavati mirne savjesti, a večeras jako puno ljudi u Hrvatskoj nema mirnu savjest. Mi je imamo zahvaljujući don Ivanu Grubišiću, tvrdi  Drago Pilsel, direktor njegove kampanje. 

A, Luky svira gitaru i pjeva poznatu "Give peace a chance"...

Mislio sam da ću dobiti 50 posto glasova

– Premda jedna lasta ne čini proljeće, kada bi bile dvije, moglo bi početi proljeće makar bila jesen – rekao je don Ivan Grubišić komentirajući izlazne ankete parlamentarnih izbora. U vlastitoj izbornoj jedinici dobio je jedan, a možda čak i dva mjesta u Saboru.

– Ja sam mislio da ću dobiti 50 posto, ali zadovoljni smo što smo osvojili tri mandata. Reforme koje tražimo izuzetno su značajne za napredak Hrvatske. Nećemo koalirati ni sa kim u Saboru, radi se o principima koje nipošto nećemo dovoditi u pitanje - kazao je don Ivan Grubišić.

Naglašava da će tražiti osnivanje saborskog odbora za financije koje će biti iznad Ministarstva financija i koji bi pazio na to što se i kako troši.

– Ovi što su do sada bili na vlasti toliko su se zadužili da smo na rubu propasti – oštro je upozorio Grubišić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi