Obavijesti

News

Komentari 18

Donji Miholjac: Pijana ubila muža i zaspala kraj njega

Donji Miholjac: Pijana ubila muža i zaspala kraj njega
3

Milana D. (67) su našli s teškim ozljedama glave. Samo nekoliko sati poslije preminuo je u osječkoj bolnici. Policija je privela njegovu ženu Rezu (63)

VIDEO

Policija je u srijedu oko 14 sati pronašla teško ozlijeđenog Milana D. (67) koji je ležao pored kreveta u obiteljskoj kući u Svetom Đurađu kraj Donjeg Miholjca. Imao je višestruke ozljede glave, a na podu su pronašli dvije sjekire i čekić. Milana su hitno prevezli u bolnicu u Našicama, a kasnije i u KBC Osijek gdje je oko 17.50 sati preminuo. Policija za to teško ubojstvo sumnjiči njegovu 63-godišnju suprugu Rezu D. Neslužbeno doznajemo da je, nakon što je zatukla supruga, legla u njegov krevet i zaspala. Probudili su je policajaci koji su došli nakon dojave sina Damira. Nakon što su je priveli, izmjerili su joj 1,53 promila alkohola.
- Ma oni se već godinama svađaju. Reza je čak i otišla od njega živjeti kod kćerke u Podgajce, ali se vratila prošle godine kući kada joj je unuk, koji je živio sa njima pa završio u zatvoru na sedam godina zbog krađa. Sa njima još živi i sin Damir, ali on nije bio u kući kada se to dogodilo. Njih dvoje su inače dosta pili pa su se često i svađali pijani - kazao je susjed Milan Goman. Policija je Rezu saslušala tek kada se otrijeznila, a potom je privela u Istražni zatvor u Osijeku. Tereti ju se za teško ubojstvo obzirom da je suprug Milan bio teško invalid bez noge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.