Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Došao je s prijateljima, žalio se da mu je hladno pa se srušio...

Prerani odlazak Damira T. (21) šokirao je Ogulince. Mladić se ubrzo nakon što je s prijateljima došao u kafić oko 22 sata srušio na pod. Prije toga se žalio da mu je hladno

Foto: Kristina Štebul-Fabac/PIXSELL

Nije disao niti mu je kucalo srce. Iako mu je odmah pružena pomoć i liječnici Hitne su ga pokušali reanimirati, nažalost nije mu bilo spasa i liječnici su mogli samo konstatirati njegovu smrt.

Prerani odlazak Damira T. (21) šokirao je Ogulince. Mladić se ubrzo nakon što je s prijateljima došao u kafić oko 22 sata srušio na pod. Prije toga se žalio da mu je hladno. 

turkovic | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Konobar: Nisu bili tu ni 10 minuta, a Damir se srušio na pod

- Damir je kao i svakog vikenda sa svojim društvom došao u kafić, malo su stajali kod šanka nakon čega su se smjestili za stol koji uvijek rezerviraju. Nisu tu bili niti 10 minuta kad se Damir žalio da mu je hladno nakon čega se samo srušio na pod - govori konobar kafića, inače Damirov poznanik dodajući da je s njime igrao nogomet.

Nikad mu se Damir nije žalio na zdravstvene probleme, te dodaje da je bio društven mladić, ali i najmirniji u društvu. Nakon što se srušio gosti i osoblje kafića pokušali su mu pomoći i pozvali su Hitnu.

Nije imao nikakvih zdravstvenih problema

Od mladićevih susjeda i poznanika iz zaseoka Turkovića u kojem je živio s ocem i bakom doznajemo da Damir nije imao nikakvih zdravstvenih problema, te da je nedavno čak obavio liječnički pregled za posao koji je bio uredan. Lani je završio školovanje za željezničara i tražio je posao.

Članovi njegove obitelji nisu željeli ništa govoriti. Obdukcija koja je provedena trebala bi otkriti uzrok njegove prerane smrti. Damir će biti pokopan danas u 15 sati na groblju Sv. Petar.

turkovic | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Vlasnik kafića: Katastrofa...

- Katastrofa. Žao mi je tako mladog života. Dečka sam poznavao, kao i ostale stalne goste. Brzo je došla i Hitna, pokušali su ga reanimirati nakon čega su ga odvezli u bolnicu - rekao nam je vlasnik kafića Nikola Gašparović dodajući da je mladić bio pristojan, vrijedan i da je pomagao obitelji u poslovima.

Iz karlovačke policije rekli su nam kako su očevidom utvrdili da je mladić preminuo prirodnom smrću te da nema elemenata kaznenog djela.

Možda vas zanima i ovo:
Message