Obavijesti

News

Komentari 102

Došao je s prijateljima, žalio se da mu je hladno pa se srušio...

Došao je s prijateljima, žalio se da mu je hladno pa se srušio...
8

Prerani odlazak Damira T. (21) šokirao je Ogulince. Mladić se ubrzo nakon što je s prijateljima došao u kafić oko 22 sata srušio na pod. Prije toga se žalio da mu je hladno

VIDEO

Nije disao niti mu je kucalo srce. Iako mu je odmah pružena pomoć i liječnici Hitne su ga pokušali reanimirati, nažalost nije mu bilo spasa i liječnici su mogli samo konstatirati njegovu smrt.

Prerani odlazak Damira T. (21) šokirao je Ogulince. Mladić se ubrzo nakon što je s prijateljima došao u kafić oko 22 sata srušio na pod. Prije toga se žalio da mu je hladno. 

turkovic

Konobar: Nisu bili tu ni 10 minuta, a Damir se srušio na pod

- Damir je kao i svakog vikenda sa svojim društvom došao u kafić, malo su stajali kod šanka nakon čega su se smjestili za stol koji uvijek rezerviraju. Nisu tu bili niti 10 minuta kad se Damir žalio da mu je hladno nakon čega se samo srušio na pod - govori konobar kafića, inače Damirov poznanik dodajući da je s njime igrao nogomet.

Nikad mu se Damir nije žalio na zdravstvene probleme, te dodaje da je bio društven mladić, ali i najmirniji u društvu. Nakon što se srušio gosti i osoblje kafića pokušali su mu pomoći i pozvali su Hitnu.

Nije imao nikakvih zdravstvenih problema

Od mladićevih susjeda i poznanika iz zaseoka Turkovića u kojem je živio s ocem i bakom doznajemo da Damir nije imao nikakvih zdravstvenih problema, te da je nedavno čak obavio liječnički pregled za posao koji je bio uredan. Lani je završio školovanje za željezničara i tražio je posao.

Članovi njegove obitelji nisu željeli ništa govoriti. Obdukcija koja je provedena trebala bi otkriti uzrok njegove prerane smrti. Damir će biti pokopan danas u 15 sati na groblju Sv. Petar.

turkovic

Vlasnik kafića: Katastrofa...

- Katastrofa. Žao mi je tako mladog života. Dečka sam poznavao, kao i ostale stalne goste. Brzo je došla i Hitna, pokušali su ga reanimirati nakon čega su ga odvezli u bolnicu - rekao nam je vlasnik kafića Nikola Gašparović dodajući da je mladić bio pristojan, vrijedan i da je pomagao obitelji u poslovima.

Iz karlovačke policije rekli su nam kako su očevidom utvrdili da je mladić preminuo prirodnom smrću te da nema elemenata kaznenog djela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa