Obavijesti

News

Komentari 86

Doživotna kazna zatvora samo je nasmijala par: Ubili bi opet!

Doživotna kazna zatvora samo je nasmijala par: Ubili bi opet!
5

Bračni par odlučio je ubiti registriranog seksualnog prijestupnika, a njegova žena bila je kolateralna žrtva. Smijali su se na izricanju presude. Dobili su doživotne

VIDEO

Amerikanci Jeremy Lee i Christine Moody priznali su krivicu za ubojstvo Marvina i Gretchen Parker u srpnju 2013. godine. Bračni par u utorak je osuđen na doživotne kazne zatvora. Kazne su prihvatili s osmjehom na licima i rekli kako žale da nisu više ubijali. 

Moodyjevi su samoprozvani skinheadsi i članovi lokalne grupe bijelih supremista Crew 41 u Južnoj Karolini.

Na sudu su rekli kako je Marvin Parker (59) bio meta jer je registrirani seksualni prijestupnik, a njegova supruga Gretchen (51) bila je kolateralna žrtva. Jeremy je pucao u njih, a Christine je naknadno ženi prerezala vrat. Moodyjevi su prvo molili suca za kaznu od 30 godina zatvora kako bi mogli vidjeti svoju djecu i ostariti zajedno. Međutim, nakon što im je sudac odredio doživotne kazne zatvora, pokazali su svoje pravo lice.

- Ubijanje tog pedofila bila je najbolja stvar na svijetu. Nimalo ne žalim - rekla je Christine odlazeći sa suda, a Jeremy je dobacio žrtvinoj obitelji: 'Perverznajci, vidimo se poslije!'. Novinaru je rekao: 'Dobili su ono što su zaslužili'. Na sudu su se i smijali, a nakon izricanja kazne su se i poljubili.

Moodyjevi su imali u planu još jedno ubojstvo, ali ih je omelo uhićenje.

- Da sam mogao, još bi ubijao - rekao je Jeremy.

Bračni par Moody priznao je krivnju za ubojstvo, otmicu, provalu i posjedovanje vatrenog oružja. Iako su povezani sa skupinom Crew 41, Moodyjevi tvrde da ubojstvo Parkerovih nema veze s njima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...