Obavijesti

News

Komentari 53

Dragan Primorac u svijetu se predstavlja kao bivši ministar

Dragan Primorac u svijetu se predstavlja kao bivši ministar
1

Na posjetnici Dragana Primorca ne piše aktualna pozicija već ona na kojoj je bio prije četiri godine. Predstavlja se kao bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta

VIDEO

Iako je Dragan Primorac liječnik, forenzičar, genetičar  i stalni sudski vještak tako se očito ne želi predstavljati. Njegova vizitka kaže da je on bivši ministar, piše Novi list.

Na upit Novog lista zašto se tako predstavlja nije odgovorio.

Međutim, na priču o vizitkama priopćenjem su se osvrnuli iz Primorčevog ureda.

'Ja sam liječnik, pedijatar i forenzičar'

Primorac je poručio da je on hrvatski liječnik, pedijatar, forenzičar, genetičar i stalni sudski vještak, te da je posebno ponosan na mandat ministra znanosti, obrazovanja i sporta. 

- Ono što i dalje činim za svoju Domovinu kroz povezivanje hrvatskih i svjetskih stručnjaka nijedan novinski tekst ne može minorizirati - objasnio je Primorac i dodao da bi, da je znao da se izradom vizitki može dobiti mjesto u medijima, napravio njih više i to za svako radno mjesto jednu na engleskom i jednu na hrvatskom jeziku. Smatra da je Kukuriku koaliciji ovakvo prozivanje oko nebitnih tema jedini način da najbitnije teme za građane zaobiđu javnu objavu.

Ministar bio od 2005. do 2009. godine

Jedan je od utemeljitelja DNK analize u sudskoj medicini u Hrvatskoj i među prvim je stručnjacima u svijetu primijenio analizu DNK za identificiranje ostataka u masovnim grobnicama. Nakon ministarske pozicije pokrenuo je suradnju sa Sveučilištima Penn State i  New Haven sa splitskim sveučilištem. U toj suradnji sudjeluje više od 140 doktora znanosti iz Hrvatske i inozemstva.

Primorac je bio ministar znanosti, obrazovanja i sporta od 2005. do 2009. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...