Obavijesti

News

Komentari 77

'Drago mi je zbog roditelja da su našli vozača, sad imaju mir'

'Drago mi je zbog roditelja da su našli vozača, sad imaju mir'
3

Ante Pedišić, prijatelj sestara Filipović bio je u automobilu s njima kobne večeri. On je nesreću preživio. Drago mu je, kaže da su pronašli vozača koji je skrivio nesreću

VIDEO

Drago mi je zbog roditelja, da imaju mir, da znaju tko je počinio, rekao je Ante Pedišić, prijatelj sestara Filipović koji je kobne večeri bio s njima u automobilu. Policija je, podsjetimo, uhitila Roberta Žaju (46) kojeg sumnjiče da je prouzročio prometnu nesreću kojoj su sestre Višnja i Gordana poginule. 

- Dogovorilo smo se da odemo u Zagreb. Bili smo društvo. Višnja i Gordana su bile izvrsne djevojke. Voljeli smo ih i družili se s njima. Višnja je imala frizerski salon. Ukrcali smo se u auto. Izašli smo na izlaz Škurinje na zaobilaznicu. Ja sam sjedio na zadnjem sjedalu. Gordana iza sestre kao i Stipe Maričić. Na suvozačkom mjestu sjedio je Ivan Šćulac. Došli smo do dijela autoceste na Cerniku. Bili smo u preticajnoj traci jer je Višnja netom zaobišla kamion. Nije vozila više od 90 ili 100 km/h. I onda bljesak. Dva svjetla i naglo u stranu. Počeli smo se tumbati, ne znam koliko puta smo se prevrnuli prije nego smo se zaustavili. Počeli smo se izvlačiti Šćulac i ja. Višnja je klonula i nije davala znakova života. Gordane nije bilo pa smo je počeli tražiti. Shvatili smo da je u tumbanju automobila proletjela kroz zadnje vjetrobransko staklo - ispričao je Ante za Novi list. Dodaje kako mu je drago da je pronađen vozač koji je skrivio prometnu nesreću.  

- Drago mi je da roditelji sestara Filipović imaju mir, da znaju tko je to učinio. Moram priznati da sam skeptičan je li to on, nadam se da su ulovili pravog, ali mi ta činjenica još nije legla - rekao je Ante. Dodaje kako su ga u policiju zvali nekoliko puta da da iskaz, a posljednji put kad su ga zvali pitali su ga da li on ima ikakve veze s nesrećom pa je revoltirano izašao misleći da se netko s njim šali.  

- Višnja je bila jako draga osoba. Bila je talentirana za oblikovanje frizura i bila je višestruka prvakinja na županijskog razini u frizerstvu. Gordana je završila kozmetičku i bila je na praksi u jednom salonu. Bila je odlična učenica. Bile su vedre i omiljene u društvu - rekao je Ante. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu