Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Dragovoljci HOS-a se prvi put sastali s ministrom branitelja

Izaslanstvo je izvijestilo je ministra Medveda o problemima s kojim se dragovoljci HOS-a suočavaju od završetka Domovinskog rata do danas, priopćio je SUDHOS

Foto: SUDHOS
57 komentara

Izaslanstvo predvođeno predsjednikom SUDHOS-a g. Borislavom Barišićem, Načelnikom ratnog stožera HOS-a g. Antom Đapićem, zapovjednikom 9. Bojne HOS-a „Rafael vitez Boban“ g. Marko Skejo, ratnim inspektorom HOS-a g. Vladom Jukićem i izvršnom tajnicom Saveza gđom. Gabrijelom Krmpotić Kos sastalo se u utorak u Ministarstvu branitelja s ministrom Tomom Medvedom. To je prvi službeni prijem izaslanstva dragovoljaca HOS-a od Domovinskog rata do danas u Ministarstvu branitelja. 
- Izaslanstvo je izvijestilo je ministra Medveda o problemima s kojim se dragovoljci HOS-a suočavaju od završetka Domovinskog rata do danas. U otvorenom, iskrenom i srdačnom razgovoru, izaslanstvo dragovoljaca HOS-a i ministar Tomo Medved razmijenili su iskustva, primjedbe, prijedloge i usuglasili se o potrebi pozicioniranja Dragovoljaca HOS-a, sa svim ostalim sudionicima Domovinskog rata, kao i potrebi naglašavanja doprinosa koji su Dragovoljci HOS-a dali u Domovinskom ratu. Podsjetimo, dragovoljci HOS-a aktivno sudjeluju u radu svih projektnim timova kako bi maksimalno pridonijeli svojim znanjima i iskustvima u ratu i miru u izradi novog i jedinstvenog Zakona o braniteljima i stradalnicima Republike Hrvatske - objavio je SUDHOS.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message