Obavijesti

News

Komentari 18

Dragutin Lesar: S Kajinom ću odsad samo službeno!

Dragutin Lesar: S Kajinom ću odsad samo službeno!
1

Damir Kajin tvrdi da Dragutina Lesara nije nazvao idiotom i pruža mu ruku pomirenja. No Lesar kaže kako sa saborskim kolegom ne želi imati posla...

VIDEO

U žaru saborske rasprave o izmjenama ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, Damir Kajin (IDS) je Dragutina Lesara nazvao kretenom. Ali nakon prospavane noći Kajin je u četvrtak bio spreman saborskom kolegi ponuditi ruku pomirenja.
- Nije istina da sam Lesara poslao u materinu, kao što je to tvrdio, niti da sam mu rekao da je idiot. Rekao sam mu da je kreten, što ne smatram da je primjerenije. Bez obzira na to je li ga pogodilo ili nije, ispričavam se kolegi Lesaru - izjavio je odlučno Kajin. Do neprimjerene reakcije došlo je, kaže, jer ga je zasmetao Lesarov istup u kojem je bio isključiv prema nacionalnim manjinama.
- Nikakvu ispriku ne očekujem niti mi ona nešto znači. Služiti se takvim rječnikom nije primjereno ni na tržnici, a kamoli u parlamentu jedne zemlje - nepopustljiv je Lesar. Ne želi Damiru Kajinu pružiti ruku pomirenja. Lesar kaže da će s njim u budućnosti komunicirati samo javnim putem.
- Život ide dalje, normalno radim i živim - rekao je Lesar. Damir Kajin poznat je prema temperamentnim istupima. Kroz političku karijeru pokazao je već nekoliko puta da mu psovke i riječi poput idiote i kretenu nisu strane. Tako je HSLS-ovca Željka Glavana nazvao konjinom, a u njegov bogat vokabular uvjerio se i nekadašnji saborski zastupnik Miroslav Rožić (HSP). Obraćajući mu se u rujnu 2004. godine Kajin mu je rekao: “Šuti, tele jedno, konju, idiote!”. U lipnju 2009. godine je pred kamerama izvrijeđao “Bijele udovice” i opsovao državu.
- J...m ti pas mater i državi i Vladi koja mi privatizira Uljanik na žive oči! - urliknuo je Kajin usred intervjua i prekinuo razgovor. Dragutin Lesar britak je na jeziku, ali temperamentom neusporediv s Damirom Kajinom. No i on je u svojoj političkoj karijeri imao ispada. Nezaboravan je svakako trenutak kad je u sabornici poželio udariti tadašnjeg premijera Sanadera.
- Da me kolega nije zaustavio, spustio bih se i opalio premijeru šamar - odlučan je bio Lesar, koji je ostao pri svojem stavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)