Obavijesti

News

Komentari 129

Drama kod Našica: Punac ubo zeta nožem, umro je u bolnici

Prema riječima mještana, punac nije bio zadovoljan kako se zet brine za ženu i četvero djece, pa je on uskakao s financijskom pomoći te brigom za unučad

VIDEO

Muškarac (36) godina preminuo je u KBC-u Osijek nakon što ga je u ponedjeljak u obiteljskoj kući u Vukojevcima kod Našica nožem u leđa ubo njegov punac (67).

Kako doznajemo, u Ulici kralja Tomislava u Vukojevcima u ponedjeljak oko 9 sati odigrala se obiteljska drama. Dvojica muškaraca navodno su se najprije posvađala, a potom i fizički sukobila. Nesretni muškarac (36) uspio je pobjeći iz kuće te mu je na ulici pružena pomoć do dolaska Hitne. Prevezen je u bolnicu s ozljedama opasnima po život. Operirali su ga, te mu izvadili ozlijeđeni bubreg. Iako su ga stabilizirali, te u jednom trenutku više nije bio u životnoj opasnosti, muškarcu se u utorak stanje pogoršalo, te je preminuo. 

Napadača su uhitili na mjestu događaja i odveli ga u Policijsku postaju Našice na kriminalističko istraživanje. Policija je potvrdila da ga sumnjiči za pokušaj ubojstva.

Neslužbeno se doznaje kako je motiv napada loši odnosi između dvojice muškaraca.

Prema riječima mještana, punac nije bio zadovoljan kako se zet brine za ženu i četvero djece, pa je on uskakao s financijskom pomoći te brigom za unučad. Ne kriju da je često dolazilo do verbalnog sukoba između njih dvojice.

- Punac bi često pričuvao djecu, a imao je mirovinu pa ih i novčano pomagao. Odnosi nisu bili skladni i dolazilo je do svađa između njih - govori susjed. 

Kako doznajemo, i tog kobnog dana zet je bio nasilan i derao se na ženu. Problemi su nastali kad je punac rekao da ih više neće financirati i tražio od zeta da se zaposli. I tada je krenula svađa koja je prerasla u tučnjavu. Svemu je svjedočila i kći, odnosno supruga preminulog, koja je i nazvala policiju.

- Nisam više mogao gledati i slušati kako se ponaša prema mojoj kćeri i djeci - navodno je kazao muškarac za vrijeme privođenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...