News

Komentari 10

Drama kraj Bjelovara: Dužnika oteo iz kafića, šamarao pa ga odvezao do groblja i prijetio mu

Drama kraj Bjelovara: Dužnika oteo iz kafića, šamarao pa ga odvezao do groblja i prijetio mu

Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio osumnjičenom (34) istražni zatvor u trajanju od 30 dana

Muškarac (34) ispitan je na Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru nakon čega mu je određen istražni zatvor zbog pokušaja protupravne naplate i protupravnog oduzimanja slobode.

Kako doznaje Bjelovar.live, državno odvjetništvo osnovano sumnja da je osumnjičeni prošlog utorka na terasi ugostiteljskog objekta u Rovišću nedaleko od Bjelovara, prišao oštećeniku, prijetio mu ubojstvom, šamarao i potom rukama primio za vrat te bacio na tlo terase. Sve to zbog novčanog duga.

Potom ga je, sumnja državno odvjetništvo, odvukao u svoj automobil te ga odvezao do groblja gdje je prema dužniku bio fizički nasilan uz istovremene prijetnje da će ga ubiti ako mu do sutra ne vrati novac.

Navodno mu je i prijetio da će mu poslati neke druge igrače da ga riješe.

–Do isplate zatraženog iznosa nije došlo jer je oštećenik obavijestio policijske službenike – naveli su iz državnog odvjetništva.

Kako doznaju, sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio osumnjičenom 34–godišnjaku istražni zatvor u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.