Obavijesti

News

Komentari 8

Drama u Novom Sadu: Uzeo je pokrivač i htio ugušiti majku...

Majka i sin su popili puno alkohola, te se zatim žestoko posvađali. Počelo je provokacijama, da bi preraslo u svađu prepunu uvreda i prijetnji. U jednom trenutku mladić je izgubio kontrolu...

VIDEO

Vladimir M. (30) iz Novog Sada uhićen je zbog sumnje da je pokušao ugušiti svoju majku Dragicu H. (49) u obiteljskom stanu u novosadskom naselju Telep. Kako saznaje Alo.rs, oboje su bili pod utjecajem alkohola i to im nije prvi incident.

U subotu u Vršačkoj ulici u naselju Telep, Vladimir M. je poslije svađe pokrivačem pokušao ugušiti majku.

- Vladimir je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Sve se dogodilo u subotu navečer, kada su se majka i sin žestoko posvađali. Počelo je sitnim provokacijama, da bi preraslo u svađu prepunu uvreda i prijetnji. U jednom trenutku mladić je izgubio kontrolu, uzeo pokrivač, bacio ga preko njene glave i počeo je gušiti. Žena je zapomagala i otimala se i Vladimir, srećom, nije uspio u svojoj namjeri. Zahvaljujući susjedima, policija je došla i uhitila nasilnika - ispričao je za Alo.rs izvor blizak istrazi.

Krvoločni ubojica Igor Srbin s obitelji je komunicirao tišinom
Krvoločni ubojica Igor Srbin s obitelji je komunicirao tišinom

Poznati kao problematična obitelj

Navodno su Vladimir M. i njegova majka Dragica H. bili pijani, a već su poznati kao problematična obitelj.

- Policija je često ranije dolazila u tu kuću zbog incidenata. Dragica i sin su 23. prosinca doslovno cijelu noć pili. Bili su mrtvi pijani kada se dogodila drama. Nakon što su popili veću količinu alkohola, počeli su se svađati i vrijeđati. U jednom trenutku Vladimir je obmotao pokrivač njoj oko glave i počeo je gušiti. Ona je vrištala i dozivala pomoć, a sve to su čuli susjedi, koji su pozvale policiju. To je problematična obitelj, nisu ugrožavali druge, koliko znamo, ali su se međusobno često svađali i tukli - kaže izvor za Alo.rs.

'Bila je mrtva pijana i odbijala je bilo kakvu liječničku pomoć'

Kako se doznaje, žena je odbila liječničku pomoć.

- Nije željela da je liječnici pregledaju, bila je mrtva pijana i odbijala je bilo kakvu pomoć. Vladimir se tereti za ubojstvo u pokušaju, ali postoji mogućnost da se to promijeni, jer ga majka sigurno neće teretiti, niti ga krivi. U novosadskoj policiji Vladimir je dao izjavu, ali nije poznato što je naveo kao razlog napada na majku - navodi izvor za Alo.rs. 

Bivša srpska tenisačica u seksi spavaćici otvarala je poklone...
Bivša srpska tenisačica u seksi spavaćici otvarala je poklone...

Kako navode susjedi iz Vršačke ulice u Novom Sadu, iz tog stana često se čula buka.

- Njih dvoje puno piju i kad god se zapiju, nastane neki kaos. Iz njihovog stana često se čuje vika, vrijeđanje i svađanje. Susjedi su i sada zvali policiju jer su čuli Dragicu kako zapomaže! Nažalost, nije to prvi put da su se potukli. Ovdje su već svi navikli na buku - ispričao je jedan od susjeda iz Vršačke ulice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.