Obavijesti

News

Komentari 239

Okončana drama: Visio je kroz prozor i prijetio da će se baciti

Okončana drama: Visio je kroz prozor i prijetio da će se baciti
20

Muškarac (41) se zaključao u stan i nije htio pustiti policajce unutra. Visio je sa 6. kata i prijetio da će se baciti. Na nagovor liječnika ipak se predao oko 23 sata

VIDEO

U Velikoj Gorici cijelo poslijepodne trajala je prava drama. Mladen V. (41) se oko 15 sati zatvorio u stan u ulici Slavka Kolara te nije htio otvoriti svojoj supruzi s kojom se razvodi. Ona je pozvala policiju rekavši im kako joj suprug ne da njezine stvari. Dolaskom pred stan, muškarac je počeo vrijeđati policajce i govoriti im da ih neće pustiti unutra. Iako su prve informacije govorile kako muškarac prijeti bombom, ispostavilo se da to nije istina.

- Nemam nikakvu bombu i nisam nikome prijetio. Možete sve pretražiti - urlao je muškarac.

Oko 20.45 sati specijalci ATJ Lučko su upali u stan. Muškarac je zakoračio kroz prozor i od tada prijeti da će skočiti sa 6. kata. Oko 21.50 sati je zatražio da mu dovedu suprugu i sina "kako bi ih posljednji put vidio prije nego što skoči".Ispred zgrade se okupilo mnoštvo znatiželjnika s kojima je 41-godišnjak povremeno razgovarao.

Neću ići s policijom, bolničar mi je obećao da idemo na pivo, Mladen V. nakon što se predao

Nešto prije 23 sata, Mladen je na nagovor liječničkog pregovaračkog tima popustio i predao se. Nije htio ići s policajcima jer mu je bolničar, kako kaže, obećao pivo. Na kraju su ga odvezli vozilom Hitne pomoći.

Neslužbeno se doznaje kako je cijela drama počela zbog imovinskog spora među supružnicima. On je navodno danas prijepodne priveden na policiju, ali je kasnije pušten. Nije mu dijagnosticiran PTSP.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature